Solaris Aquapark – Šibenik

# Solaris Aquapark – Šibenik

Sjeverna dalmacija

Šibenik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

S ponosom možemo predstaviti prvi tematski vodeni  park u Dalmaciji. Aquapark je smješten u obiteljskom dijelu Resorta, pored Solaris Dječjeg Hotela Andrija i Solaris Beach Hotela Jakov.
Ovo je mjesto lude zabave, pogodno za cjelodnevni obiteljski boravak. Klinci će posebno uživati, pa tako i njihovi roditelji dok se opuštaju i gledaju vratolomije svojih najmanjih.

Aquapark je opremljen velikim brojem tobogana, mlaznicama, prskalicama i vodopadima. No to je samo dio ponude, ali nemamo mjesta sada ovdje sve spomenuti. Sadržaj je zaista raznolik, kao i atrakcije vodenog parka. Možemo izdvojiti spuštanje niz „lijenju rijeku“, velike bačve i kids zonu koju djeca posebno obožavaju.

Raznoliki sadržaj vodenog parka prostire se na čak osam tisuća kvadratnih metara površine. U brojnim vodenim efektima i bazenima jednako uživaju veliki i mali gosti Solarisa.

Aquapark ima prostora da odjednom ugosti 1000 ljudi. Za potpuno opuštanje i bezbrižan odmor brinu se naši profesionalni spasioci. Posebnu brigu vodimo o vašoj, i sigurnosti vaše djece, kao i o tome da provedete odmor bez straha i brige. Ovdje se možete u potpunosti opustiti, dok će najmlađi da čitav dan provedu u igri i zabavi.

Slobodno uživajte u vodenim radostima, zajedno sa klincima, ili se jednostavno sklonite negdje po strani i uživajte na malo mirniji način.

Dječji svijet sastoji se od kids zone i nove podmorske bajke. Podmorska bajka je pomno osmišljena u obliku šarene špilje kroz koju djeca prolaze. Posebno je zanimljiva i djeca obožavaju ovu malenu avanturu. Sigurni smo da će vaši mališani uživati u vodenom parku, pa tako i vi.

U Aquaparku s ulaznicom dobivate cjelodnevnu vodenu avanturu, ležaljke, suncobrane, tuševe i prostore za presvlačenje. Osvježenje možete pronaći u snack baru Splash, u kojem možete nešto pojesti i kupiti osvježavajuće napitke ili uživati u sladoledima domaće proizvodnje.

Aquapark Solaris poziva na nezaboravan provod


Odlučite se doći i uroniti u jedan posebni svijet vodene avanture. Doživite najbolju vodenu atrakciju na ovom dijelu Jadrana.

Aquapark se nalazi u sklopu Solaris Beach Resorta. Riječ je o atraktivnom turističkom kompleksu u Šibeniku. Prostire se na četiri kilometra dugoj obali na kojoj je nalazi 5 tematski osmišljenih plaža. Resort je okružen prekrasnom mediteranskom vegetacijom koja pruža udoban smještaj na odličnoj lokaciji, brojne atrakcije i moderno uređenje kojim pratimo svjetske trendove.

U ponudi resorta nalazi se 5 hotela, a svaki od njih ima vanjske bazene, bogato opremljene klimatizirane sobe, pristup internetu, parking, suvenirnicu i mjenjačnicu. Raznolika vanpansionska ponuda prepuna sadržaja i atrakcija, restorana s vrhunskom gastronomskom ponudom, beach klubova i barova pretvara Solaris u mjesto zabave i nezaboravnih provoda.

Tu je naravno i već opisani Aquapark, u kojem će se zabaviti kompletne obitelji, od najmlađih pa sve do onih starijih.

Objekti u blizini: restoran kornati, Solaris Dalmatian Stars Homes, Hotel Niko***, Dalmatian Star Villas, En Vogue Beach Club, Sweet Dreams, Amadria Park Ivan, Dalmatian Ethno Village, Solaris Camping Beach Resort

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Solaris Aquapark – Šibenik
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala