Solaris Šibenik - vodič. Hoteli, plaže, vodeni park

# Solaris Šibenik - vodič. Hoteli, plaže, vodeni park

Sjeverna dalmacija

Šibenik

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Solaris Šibenik je hotelsko turističko naselje koje se sastoji od 5 velikih hotela i velikog broja kamp kućica i bungalowa, udaljeno oko 5 kilometara od centra Šibenika. Naselje je prepuno sadržaja za odrasle i atrakcija za djecu. Gotovo pa ne postoji sadržaj koji gost može poželjeti a da se ne nudi u Solarisu, od ugostiteljske ponude, zabave, sportskih aktivnosti i sadržaja za djecu.
Solaris još nazivaju i parkom prirode u što se mogu uvjeriti svi gosti odmah po dolasku u naselje u kojem se nalazi 45 hektara travnatih površina i preko 10 hektara borove šume gdje je posađeno čak 75 tisuća sadnica bilja i cvijeća.  Naseljem posebno dominiraju  masline kojih je 1500 od kojih se dobiva ulje koje se koristi u samom naselju, ulje se proizvodi u uljari Dalmatinskog etno sela, a najstarija maslina  je stara preko 2 000 godina.  Maslina solarissolaris šibenik croatia

Smještaj u Solarisu ŠibenikSmještaj u naselju možete pronaći u hotelima kojih je pet, a svaki hotel je tematski prilagođen drugačijem tipu gostiju.

Hotel Ivan SolarisHotel Ivan Solaris nosi predznak Bussiness hotel i namijenjen je poslovnim gostima. Hotel je moderan i luksuzan i pruža visok nivo udobnosti i elegancije. Hotel je uređen u mediteranskom stilu koji se savršeno uklapa u okolinu u kojoj se nalazi. Hotel posjeduje vanjski bazen te wellness i spa centar sa zatvorenim grijanim bazenima.Hotel Ivan solaris Šibenik

Hotel JureHotel Jure Solaris nosi predznak Lifestyle hotel. Namijenjen je mlađim gostima koji se žele opustiti i dobro zabaviti. Hotel je smješten uz Bijelu plažu za koju se smatra da je jedna od najljepših na Jadranu a za one koji preferiraju bazene tu je veliki vanjski bazen sa slatkom vodom.

Hotel Andrija SolarisHotel Andrija se još naziva i Kids hotel i prvi je tematski hotel za djecu u Hrvatskoj. Hotel se nalazi pored vodenog parka i obiteljske plaže koja je namijenjena djeci. Cijeli hotel je osmišljen za odmor obitelji s djecom.

Hotel Niko SolarisHotel Niko pruža ugodnu i intimnu atmosferu zbog  svog položaja usred bujne vegetacije. Pored hotela se nalazi veliki bazen a za one koji više uživaju u moru plaža udaljena svega nekoliko minuta.

Hotel JakovHotel Jakov se nalazi uz vodeni park u naselju, svega stotinjak metara od plaže a krasi ga ugodan interijer klasičnog dizajna s mnogo prirodnog svjetla. U ponudi hotela su 2 manja bezena i nekoliko barova i restorana.

Solaris kućice i bungaloviZa sve goste koji žele više privatnosti i žele izbjeći gužve u hotelima, Solaris nude kamp kućice i bungalove smještene u borovoj šumi uz more. Solaris kamp kućice i bungalow

Solaris plažeU turističkom naselju Solaris na obali dugoj 4 kilometra možete pronaći 5 atraktivnih tematskih plaža. Pješčana plaža u središnjem dijelu naselja najveća je i najatraktivnija, na korak do većina sadržaja u naselju. Solaris Club Beach idealna je za mlađe koji žele ispijati koktele na plaži sa glazbom u pozadini. Ispred Wellness i Spa centra nalazi se Solaris Spa Beach. Solaris Family Beach je namijenjena obitelji s djecom. Sitni šljunak i pličina mora idealna su za djecu.  Solaris Camping Beach dio je kamp oaze, najbliža plaža za goste koji borave u kampovima. Ulaz na plaže je besplatan.Solaris plažeBeach solaris sibenikBeach plaža solaris

Solaris Aqua park – Vodeni parkSolaris vodeni park zasigurno je najdraža mjesto svih klinaca u naselju. Brojni tobogani, prskalice, vodopadi, bazeni oduševit će sve klince. Vodeni park se prostire na 8 tisuća kvadratnih metara i može primiti 1000 osoba odjednom. Vodeni park nije ograničen samo za djecu već u njemu uživaju i brojni roditelji. Za sigurnost djece se brinu brojni obućeni spasitelji tako da roditelji mogu ostaviti svoju djecu u parku i bezbrižno uživati u drugim pogodnostima naselja. 

Ugostiteljska ponuda u solaris resortuResort obiluje restoranima, kafićima, klubovima. Od ponude restorana, tu su čak 5 restorana izvan hotela, a svaki hotel posebno ima svoje restorane. Najpopularniji i najatraktivniji restoran u Solaris resortu je svakako Dalmatinsko Etno Selo. Prekrasni kameni ambijent koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim idealno je mjesto za kušanje Dalmatinskih specijaliteta. Etno selo restoan solaris šibenikEtno restoran solaris

Sadržaji u Solaris naselju

Dalmatino Etno selo

Restoran Trattoria Mediteraneo

Grill Restoran Sibinum 

Solaris Sweet Dreams Palace

Beach & Snack Bar Lanterna

Beach & Snack bar Sunce

Beach Bar & Restoraunt Bongo

Fast Food AtlantisBARS

Vinski bar

Solaris Legend Beach Club

Solaris Palma Beach Club

Noćni klub

Beach Bar Lagoon

Beach Club 55

Garden Bar

Captains's clubSPORT

Solaris Golf Park

Solaris Sport

Boccia ball

Pirate Adventure Minigolf

Tennis Courts

Beach Valleyball

WatersportsSADRŽAJ ZA DJECU

Solaris AQUAPARK

Waterslides

Kids Playground

Express Train

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Solaris Šibenik  - vodič. Hoteli, plaže, vodeni park
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala


  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala