Kako povezati Booking i AirBnb kalendar - Video

# Kako povezati Booking i AirBnb kalendar - Video

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
09.07.2019. 14:05 dodaje

Ako ste oglašeni na većem broju oglasnika, popunjavanje svakog kalendara pojedinačno može oduzeti mnogo vremena. Rješenje za to je povezivanje kalendara koji nude iCal opciju. Možete odabrati jedan kalendar, npr Airbnb i umetnuti ga u ostale oglasnike, u tom slučaju je dovoljno da popunjavate kalendar na Airbnbu ili sve kalendare povezati međusobno. Npr: Airbnb s Bookingom i Booking s Airbnbom, u tom slučaju možete rezervaciju unijeti na bilo koji portal a ona će se prenijeti na onaj drugi.

Dijeljenje kalendara video

Imajte na umu da se kalendari ne sinkroniziraju u stvarnom vremenu, pa se pojedinačne rezervacije neće odmah prikazati na drugim platformama. Ponekad može proći i sat vremena dok se kalendari na usklade. Zbog toga je dobro unijeti rezervacije ručno barem na glavnim platformama gdje nemate opcije otkazivanja kao što Booking i Airbnb da ne dođe do overbookinga a ostalo može pričekati da se samo sinkronizira.

Većina platforma nude iCal opciju a poznatiji među njima su Booking, Airbnb, FlipKey, HomeAway, Expedia, TripAdvisor, Atraveo, FeWo Direct, Wimdu, Apartmanija Reklama.hr itd.

Novo: Izradite web stranicu za apartmane sami

Kako povezati Booking i AirBnb kalendar - Video
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala