Kreirajte sadržaj za društvenu mrežu i promoviraj svoje apartmane.


Vlasnik ste apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr? , pomozite nam u kreiranju sadržaja na našoj društvenoj mreži, bilo s kreiranjem novog zapisa ili nadogradnjom već postojećeg zapisa a mi ćemo vas nagraditi tako što ćemo ispod vašeg unosa postaviti link prema vašem apartmanu. Pomozite nama u cilju da zajedno stvorimo najveću bazu turističkih informacija u Hrvatskoj a vi dodatno promovirajte svoje web stranice ili oglas ciljanim korisnicima koji su u potrazi za informacijama vezanim uz vaš grad ili mjesto. Molimo vas da kod unosa novog zapisa budete prijavljeni s profilom s kojim ste oglasili vaše apartmane kod nas a sustav će automatski ubaciti link prema vašem webu ili oglasu ako nemate web).

Koji sadržaj možete kreirati?


Sav sadržaj vezan uz vaš grad ili mjesto. Npr: Slike i tekstove vezane uz vaš grad, mjesto, plaže, znamenitosti, parkove itd. Novi zapis možete kreirati na linku http://www.rezerviraj.hr/social/dodaj-zapis.php , osim kreiranja novog zapisa možete nadograditi već postojeći.

Što je nadogradnja zapisa?
Kako bismo izbjegli dupliciranje pojedinih tekstova, molimo vas da prije provjerite dali je netko već unio zapis o istoj temi o kojoj vi želite pisati. Ako je netko već ranije pokrenuo zapis o toj temi, to nije prepreka da vi ne napišete svoju verziju članka ili dodate svoje fotografije ali u tom slučaju ne idete na kreiranje novog zapisa nego idete na link tog zapisa i na dnu kliknete na link "Nadogradi ovaj zapis".

Primjer


http://www.rezerviraj.hr/social/zapis-19227-plaza-punta-rozica-bibinje.html (U linku iznad, korisnik Ivan je pokrenuo zapis o plaži "Punta Rožica Bibinje" a korisnik Šime je nadogradio zapis sa svojim fotografijama. Kako je Šime vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, ispod njegovog zapisa je link prema njegovoj web stranici.)
Primjer 2: http://www.rezerviraj.hr/social/zapis-40679-savrseno-mjesto-za-vas-savrseni-odmor.html

Kako ću provjeriti koji zapisi već postoje?


Za sada vas molimo samo da provjerite ako želite pisati novi zapis o nekoj od plaža u Hrvatskoj tako da u vrhu u tražilicu upišete naziv vašeg mjesta, nakon toga kliknite na link Plaže. Uskoro ćemo se pobrinuti da sustav sam prepoznaje duple unose da korisnici ne moraju ručno provjeravati koji zapis već postoji.

Nisam još oglasio apartmane na rezerviraj.hr a želim dodati zapis


Nema problema, nakon što unesete oglas na rezerviraj.hr link prema vašem oglasu će se automatski pojaviti ispod svih zapisa koje ste kreirali na društvenoj mreži. Pazite samo da s istog profila kreirate zapis i oglas. Ako još niste registrirani možete to učiniti na ovom linku

Molimo vas da ne kopirate sadržaj s drugih web stranica, također vas molimo da ne koristite slike na koje netko drugi može polagati autorska prava.