Plaža Punta Rožica Bibinje

# Plaža Punta Rožica Bibinje

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Jedna od glavnih plaža u Bibinju – Plaža Punta Rozica Bibinje, od prošje je sezone dobila potpuno novi izgled. Uređena je i opremljena potrebnim rekvizitima. Plaža ima sve što jednom kupaču treba, a dubina mora poziva sve vještije da se bace u vodu i zaplivaju. Na granici s morem, plaža je pjeskovita, no mjesta za sunčanje i odmor su u potpunosti uređena građevinskom strukom, što će samo olakšati kupačima da se lakše snalaze po kopnu. Bibinje na ovaj način još jednom potvrđuje svoje želje – da iz godine u godinu sve bolje dočeka svoje goste. Turizam je kod bibinjaca glavna gospodarska grana, pa se u dom smjeru pokreće čitavo to mjesto. Uz plažu se nalaze ugostiteljski objekti, gdje se možete osvježiti dok odmarate između kupanja u vodi.

Objekti u blizini: Ribar Jere restoran, Dalmatia Infinity Apartmants, Punta Rožica, BibinjePlaža Punta Rožica Bibinje Slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Punta Rožica Bibinje
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Do plaže Punta Rožica u Bibinjama možete doći ako krenete od staroga sela pa prema naselju padrele. Plaža je šljunčana i betonska a nekoliko koraka nakon što uđete u more je pijesak. Na plaži se od sadržaja nalazi jedan kafić, no samo par minuta pješice prema starom selu se nalazi nekoliko restorana, kafića i trgovina. Uz plažu se nalaze nekoliko stoljetnih borova koji osiguravaju hlad za sve goste koji žele izbjeći jako suce. 
Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >


Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Ana Banović komentira
Bila sam ovo prošlo ljeto na ovoj plaži. Super plaža sa puno hlada i pjeskom nakon što se nekoliko metara zakorači u more. U blizini centra Bibinja sa pogledom na Zadar.
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala