Portus Beach Club Bibinje - Sukošan

# Portus Beach Club Bibinje - Sukošan

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Portus Beach Club se nalazi u marini D-marin koja je najveća marina na Jadranu a smještena je između mjesta Bibinje i Sukošan. Plaža je preuređena 2016. godine a vrijednost investicije je iznosila je 6,5 milijuna eura za plažu, te ukupno 25 milijuna eura je uloženo u Marinu od strane Doğuş grupe. Na plaži se nalazi luksuzan restoran koji poslužuje mediteranske specijalitete i bar koji ljeti radi do kasnih sati. Za goste dubljeg džepa nudi se najam privatnih otoka ili ležaljki na samoj plaži. Za rekreaciju tu je teren za odbojku na pijesku i dječji klub za najmlađe. Nedaleko od ove plaže se nalazi plaža Punta Bibinje.

Portus beach club cijeneIako je bilo govora kako će se ulaz na plažu nakon prve besplatne sezone naplaćivati, za sada je još besplatan no plača se sadržaji na plaži pa tako npr najam dvije ležaljke i suncobran koštaju 500kuna po danu. Molimo da točne cijene provjerite na samoj plaži.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Portus Beach Club Bibinje - Sukošan
Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Profesional photos


  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala