Plaža na Škaljici - Bibinje

# Plaža na Škaljici - Bibinje

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Bibinje
16.02.2017. 08:24 dodajeIvan

Ova plaža skrila se na križanju ulice Obala Alfreda Lisice i Špirini ulice. Plaža je sačinjena od šljunka, nalazi se u naseljenom dijelu Bibinja, uz luku s kojom graniči jednom stranom. Plaža je lijepo uređena, a između ulica koje ju okružuju posađena su palmina stabla. Stabla rade jedan prirodni zid između gostiju plaže i prolaznika spomenutim ulicama. Ako vam treba malo intimnog prostora, da pobjegnete od znatiželjnih pogleda, ovdje to i imate. Cesto pored mnogi trče, pa ako ste i vi sportskog duha, na večer se svakako možete iskušati. Malo dalje od ove plaže, u smjeru Zadra se nalazi plaža Šulterovo.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža na Škaljici - Bibinje
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Na škaljici ili kako je neki zovu Škaljica nalazi se odmah uz uvalu Jaz u samom centru Bibinja.  Uvala Jaz je i glavna šetnica kroz mjesto pa je uz plažu dosta prometno.  Plaža je šljunčana, s jedne strane završava velikim kamenim gromadama pored kojih je veća dubina pa je idealna za one koji vole skokove u more a s druge strane je betonska šetnica koja vodi do plaže Šulterovo koja je udaljena svega 200 tinjak metara.  Na plaži se nalazi i mali drveni kafić koji radi ljeti a s obzirom na to da je plaža u samom centru mjesta tu su i nekoliko restorana i trgovina u samoj blizini plaže. Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala