Plaža Karabani Bibinje

# Plaža Karabani Bibinje

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Bibinje
16.02.2017. 08:11 dodajeIvan

Duž naselja Karabani u Bibinju prostire se prelijepa šetnica, sa plažom na jednom dijelu. Kao što vidite na fotografijama, plaža je u naseljenom dijelu, i popularna je. Iza plaže se nalazi red već izraslih stabala koja rade hlad. Uz samo more plažu sačinjava šljunak, dok je dijelom podloga betonirana i obložena kamenom sa strane. Odlična je ovo plaža za sunčanje, uz povremeno kupanje, posebno ako ste gost nekog obližnjeg smještaja. U moru se nalazi par velikih stijena koje krase plićak. Ako krenete južno, niz obalu, plaža završava. Na nju se nastavlja uređena šetnica koja prati obalu još jako dugo. Tko god se poželi dugih šetnji uz prijatan razgovor, ovdje će to pronaći. U blizini ove plaže se nalazi plaža Šulterovo.

 

Plaža Karabani Bibinje
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plažu Karabani možete pronaći ako se zaputite s plaže Šulterovo u smjeru Zadra. Plaža je šljunčana s betonskim djelom koji se većinom nalazi u hladovini nekoliko borova koji se nalaze uz plažu. Plažu karakteriziraju nekoliko velikih kamenih gromada u plićaku koji su idealni za skokove u more, a na betonskom djelu se nalazi i tobogan za djecu. Na samoj plaži se nalazi maleni kafić u kojem se možete rashladiti uz piće ili sladoled. 
Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >


  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala