Plaža Punta Bibinje

# Plaža Punta Bibinje

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Bibinje
25.01.2017. 08:31 dodajeIvan

Ako krenete cestom Obala Kraljice Jelene, i dođete do samog kraja, na tom dijelu će vas dočekati još jedna plaža u Bibinju. Ovo je plaža Punta, na malenom poluotoku koji sa obalom tvori zaljev, točnije zaklon za brodice u marini. Plaža nije na osami, što znači da imate zaista mnogo izbora za odmor, rekreaciju ili za sjesti u neki lokalni kafić i osvježiti se uz piće. U blizini su mnogi klubovi koji rade do kasno u noć, pogodni za goste koji odsjedaju na više dana. Unutar marine D-marin se nalazi plaža Portus Bibinje. Bibinjci će vas ugostiti kako i priliči pravim domaćinima, počastit vas gurmanskim jelima i pokazati kako se uživa uz more. Kada vas kupanje izmori, nakon što ste se ugrijali i osušili, predlažemo da krenete u laganu šetnju malenom stazom oko marine. Uživajte u prelijepim brodicama koje plutaju na plavim bojama našeg mora. U blizini ove plaže je i ronilački klub, pa eto, ako ne ronite to je prilika za naučiti.

Plaža Punta Bibinje
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Punta, ili kako je Bibinjci nazivaju Kraju Punte jer najpoznatija i najpopularnija plaža u Bibinjama. Plaža je šljunčana, a od sadržaja na plaži tu je Bibano bar, nekoliko kućica za piće, sladolede, palačinke, kukuruze i jedan fast food. Za one željne sportskih aktivnosti tu su dva terena za odbojku na pijesku na kojima se ljeti povremeno održavaju i turniri. Osim toga na raspolaganju su vam i skuteri za vodu i banane za najam odmah ispod Bibano bara. 


Šime Bugarija
je vlasnik apartmana >
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala