# Solaris Aquapark – Šibenik Radno vrijeme danas 2019

Sjeverna dalmacija

Šibenik
Solaris Šibenik je hotelsko turističko naselje koje se sastoji od 5 velikih hotela i velikog broja kamp kućica i bungalowa, udaljeno oko 5 kilometara od centra Šibenika. Naselje je prepuno sadržaja za odrasle i atrakcija za djecu. Gotovo pa ne postoji sadržaj koji gost može poželjeti a da se ne nudi u Solarisu, od ugostiteljske ponude, zabave, sportskih aktivnosti i sadržaja za djecu. Unutar resorta se nalazi i vodeni park koji je više namijenjen djeci i prvi je tematski vodeni  park u Dalmaciji. Unutar vodenog parka se nalaze brojni tobogani, vodopadi, prskalice i razne druge atrakcije za djecu. Pogledajte cijene ulaznica za Solaris aquapark Šibenik.


Solaris aquapark radno vrijeme


Aquapark Solaris se otvara sredinom travnja do sredine rujna otvoren od 10:00 – 19:00 h, ovisno o vremenskim prilikama datum se može pomaknuti.

Cijene ulaznica se dijele na sezonske (Od 1.6 do 16.9) i predsezonske (Od otvara do 31.5 te od 16.9 do zatvaranja)
 
Pročitajte izvorni članak
Solaris Aquapark – Šibenik
S ponosom možemo predstaviti prvi tematski vodeni  park u Dalmaciji. Aquapark je smješten u obiteljskom dijelu Resorta, pored Solaris Dječjeg Hotela Andrija i Solaris Beach Hotela Jakov. Ovo je mjesto lude zabave, pogodno za cjelodnevni obiteljski boravak. Klinci će posebno uživati, pa tako i njihovi roditelji dok se opuštaju...
Na ovim stranicama možete saznati radno vrijeme za navedeni objekt, trgovinu, ustanovu ili raspored misa za neku od crkvi. Rezerviraj.hr je uložio maksimalne napore kako bi provjerio točnost podataka, međutim oni su podložni promjenama i ne možemo garantirati njihovu točnost pa vas molimo da sve informacije još jednom provjerite na službenim stranicama. Ove stranice služe isključivo u informativne svrhe. Također, radno vrijeme se može razlikovati nedjeljom, praznicima i blagdanima (Nova godina, Sveta tri kralja, Tijelovo, Dan antifašističke borbe, Dan državnosti, Dan neovisnosti, Dan svih svetih, Uskrs , Uskršnji ponedjeljak, Praznik rada, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Velika Gospa, Božić, Sveti Stjepan. ). Trudimo se provjeriti i razlikovati zimsko i ljetno radno vrijeme kako bi naše informacije bilo što točnije. Sve netočne informacije nam možete dojaviti klikom na kontakt na dnu stranice. Sve objekte smo razvrstali po regijama i gradovima od onih najvećih Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Dubrovnik, Vodice, Makarska pa do manjih mjesta i sela. Za pronalazak određene lokacije možete koristiti tražilicu na vrhu stranice.