Fun Park Mirnovec Biograd, zabavni park - sve atrakcije, cijene, iskustva, radno vrijeme

# Fun Park Mirnovec Biograd, zabavni park - sve atrakcije, cijene, iskustva, radno vrijeme

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Fun park Mirnovec je tematski park u blizini Biograda na moru koji je svoja vrata prvi puta otvorio 3. kolovoza 2017. godine i prvi je takav u Hrvatskoj i široj okolici. Park u Biogradu je najveća investicija u industriji zabave u Hrvatskoj vrijedna 12 milijuna eura a investitora je tvrtka Mirnovec koja je poznatija po svojoj pirotehnici. Prostire se na površini od 45 tisuća četvornih metara. Park se nalazi na idealnoj lokaciji na Jadranskoj magistrali i uočljiv je svim prolaznicima. U blizini su veći gradovi Zadar (30 km), Vodice (32 km), Šibenik (43 km). Park je podijeljen u tri tematske cjeline, Svemir, Gusarski grad i Divlji zapad koji zajedno broje 25 atrakcija, a uz to, cijelo vrijeme vas zabavljaju cirkusanti, žongleri, mađioničari, stand-up komičari i ostali performeri iz Hrvatske i svijeta. Park će godišnje biti otvoren između 150 i 200 dana, ovisno o vremenskim uvjetima, u planu je da otvorenje bude oko Uskrsa pa sve to početka Listopada uz otvorenja za posebne prilike kao što su Božić, Novu godina i Helloween.

 


Fun park Mirnovec atrakcije


Atrakcije u zabavnom parku u Biogradu su podijeljene u 3 tematske cjeline  i ukupno ih je 25.Cilj je da pojedinci na zabavan način kroz atrakcije naučiti i neke zanimljive činjenice o svemiru, oceanima, raznoraznim svjetskim kulturama.

Svemir (obiluje adrenalinskim atrakcijama),  vodeni tobogani, panoramski kotač, tajfun (klatno), rollercoster, starflayer i brojni drugi

Gusarski grad ( namijenjen obiteljskoj zabavi)  ringišpil, piratska kuća ili bitka gusarskih brodova na umjetnom jezeru 

Divlji zapad (namijenjen dijeci) - Atrakcije:  park s dinosaurima ili vodena staza s kanuima

U sezoni 2018 je otvorena i nova atrakcija virtualno interaktivno putovanje pod nazivom XD Dark Ride ili 7D kino, prva svjetska interaktivna i reaktivna igra koja vas vodi na dinamičnu vožnju u virtualnoj stvarnosti.

1. SKY FLYER - Vrtuljak s prekasnim pogledom na Biograd i cijelu okolicu. Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 110 cm i ne teži od 110 kilograma.2. BIG BLUE - adrenalinski vlak koji se penje visoko i spušta velikom brzinom. Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 8 godine i biti viši od 140 cm.3. ADRIA EYE - Panoramski kotač u Parku koji vas diže toliko visoko da vidite Kornatsko otočje. Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 140 cm.4. TORNADO BY ČIPI ČIPS - Atrakcija koja se vrti oko svoje osi i diže u zrak do 120°. Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 5 godine i biti viši od 140 cm.

5. ZERO GRAVITY ZONE - trampolini i hupsalice za najmlađe. Za ovu atrakciju je potrebno biti visok između 100 i 160 cm i težiti do maksimalno 60 kilograma.

Trampolin

6. XD DARK RIDE - virtualna vožnja gdje idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje i susrećete se s nemanima, duhovima i svemircima.

7. KRAŠ EXPRESS - je vlakić koji vozi na Divljem Zapadu. Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 105 cm.

Vlakić u zabavnom parku mirnovec

8.  MINE TRAIN COASTER - Mali vlakić namijenjen najmlađima - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 105 cm.

Vlakić u parku

9. ANIMAL KINGDOM BY KRAŠ - Još jedna atrakcija za najmlađe, vožnja starinskim autićem u stilu stilu Indiana Jonsa.  - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 105 cm i teži od 80 kilograma.10. INDIAN CANOE - verziju Piratskog Broda za najmlađe. - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 3 godine i biti viši od 105 cm i teži od 80 kilograma.

11. EUREKA - Još jedna atrakcija za najmlađe

12. CHOCO CUPS - Šalice koje se okreću, namijenjene najmlađim posjetiteljima.

13. VENTURE RIVER - Atrakcija za najmlađe. Vožnja kanuom u vodi u uskom kanjonu.14. PIRATE SHIP BY CEDEVITA - Vožnja gusarskim brodom koji vas podiže i spušta - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 120 cm.

15. GAMES HALL - igraonica za djecu i starije + igrice na video konzolama

Igraonica Mirnovec

16. BUMPER CARS - Vožnja autićima - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 105 cm i niži od 170 cm

Bumper Cars Biograd na moru Croatia

17. CAROUSEL - Vrtuljak s konjićima koji se vrte u krug i vrača vas u djetinjstvo. Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 110 cm

Vrtuljak sa konjima

18. BUMPER BOATS - Brodići u vodi koji imaju i vodeni top - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 100 cm19. HOUSE OF HORROR - kuću strave

Kuća strave house of horror

20. PIRATE BATTLE - bitka gusara s vodenim topovima za najmlađe. - Za ovu atrakciju je potrebno biti stariji od 4 godine i biti viši od 120 cm

Pirate battle biogradski park zabavni

21. ATLANTIS - vodopad s bazenom (otvorenje u ljeto 2018)

Fun park Mirnovec restoran i hrana


U fan parku Mirnovec se nalazi ukupno 6 ugostiteljskih objekata. Restoran s preko 400 mjesta u kojemu možete isprobati naše specijalitete. Vrhunski pripremljena hladna predjela, glavna jela, deserti, kao i širok izbor pića. Pipi bar za uživanje u koktelima. Cafe Tinel Tinel je idealno mjesto za  ispijane kave. Voćni bar s prirodnim sokovima i voćnim salatama. Space bar za slatkiše, šećerne vune i napitke. Frozen Chest - sladoledi raznih okusa proizvođača Ledo.

Fun Park Mirnovec restoran i hrana food

Fun park Mirnovec prijevoz


Do parka nema organiziranog prijevoza niti autobusa iz grada. Park se nalazi na jadranskoj magistrali na izlazu iz Biograda prema jugu.

Fun park Mirnovec parking


Kapacitet parkinga u Fun parku Mirnovec je oko 500 mjesta i nalazi se ispred parka. Roditeljima s djecom prvi sat parkinga će biti besplatan, parking karta vrijedi cijeli dan a iznosi 20 kn u sezonu. U predsezoni karte za parking su besplatne.

Fun park Mirnovec iskustva i komentari forum


- Atrakcije su neograničene s kupljenom ulaznicom, hrana unutar parka je skupa ali zato s kupljenom ulaznicom se dobije narukvica s kojom se može izaći iz parka i ponovno vratit.. tako da se da pojesti u Biogradu i ponovno se vratiti bez problema u park.

- U zabavni park Mirnovec je preporuka nositi obuću za u more zbog zagrijanog asfalta i mogućih opeklina

- Djeca koja nisu za atrakcije se mogu zabaviti u Games Hall igraonici

- U fan parku Mirnovec je moguće organizirati proslavu rođendana uz poseban program, za to je potrebno minimalno 10 osoba. Slavljenik i njegovi roditelji imaju besplatan ulaz.

-  Imaju jako mlado osoblje koje radi u parku i nemaju bas iskustva rada s ljudima, veliki minus je igraonica unutar parka koju ne obuhvaća ulaznica nego se svaka igra naplaćuje.

- Nisam previse očekivala, ali ovaj park me ostavio bez daha. 


Biograd na moru zabavni park cijena - Mirnovec


Ulaz za djecu do 100 cm visine je BESPLATAN

Pojedinačna ulaznica 160 kn

Obiteljski paket 3 osoba - 390 kn

Obiteljski paket 4 osobe - 520 kn

Obiteljski paket 5 osoba - 650 kn

Sezonska - 470 kn

Fun park Mirnovec Biograd radno vrijeme 2018PREDSEZONA (06.04. - 17.06.)

PONEDJELJAK    Zatvoreno

UTORAK    Zatvoreno

SRIJEDA    Zatvoreno

ČETVRTAK Zatvoreno

PETAK 12:00    21:00

SUBOTA    12:00    21:00

NEDJELJA 12:00    21:00

 
SEZONA (18.06 - 18.08.)

PONEDJELJAK - NEDJELJA 15:00    23:00

 
POSTSEZONA (19.08. - 31.10.)

PONEDJELJAK    Zatvoreno

UTORAK    Zatvoreno

SRIJEDA    Zatvoreno

ČETVRTAK    10:00    18:00

PETAK    12:00    20:00

SUBOTA    12:00    20:00

NEDJELJA    12:00    20:00

Zabavni park Biograd na moru slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Fun Park Mirnovec Biograd, zabavni park - sve atrakcije, cijene, iskustva, radno vrijeme
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala