Najbolje plaže na Mljetu - popis najljepših

# Najbolje plaže na Mljetu - popis najljepših

Južna dalmacija

Mljet (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Donosimo vam popis najljepših plaža na otoku Mljetu s velikim brojem slika za svaku plažu, opisom i lokacijom. Više informacija o svakoj plaži možete saznati klikom na link ispod slike svake od plaže.

Plaže na Mljetu poredane po ljepotiPlaža Blace Limoni Mljet je pješčana plaža smještena je u zaljevu Limuni jugoistočno od Saplunare. Zaljev Limoni je specifičan po tome što je gotovo potpuno zatvoren, samo na jednom manjem dijelu je morski prolaz.  Ova plaža ima pješčano morsko dno i blago spuštajuću obalu pa morate prijeći nekoliko metara u more prije nego što možete plivati. Ova plaža je idealna za manju djecu i neplivače kao i za igranje picigina. Plaža je poznata po tome što se na njoj snimao Hrvatski Survivor.

 Ova pješćana plaža se nalazi na istočnoj strani otoka Mljeta u središtu velikog zaljeva Saplunara, obrubljena gustom borovom šumom koja se dijeli na dva dijela plaže - velika i mala plaže Saplunara. Veća plaža nalazi se na sjevernije. Zbog netaknute prirode i čistoće mora na plaži, viori "Plava zastava". Plaže su pješčane i izrazito plitke.  Za sve kupaće koji se žele skriti od sunca tu je gusta borova šuma koja osigurava hladovinu za sve. Na plaži možete iznajmiti suncobrane i ležaljke, a tu je i teren za odbojku na pijesku.

  

Uvala Sutmiholjska jedna je od najljepših uvala na otoku Mljetu, smještena na južnoj strani otoka, u blizini središnjeg naselja Babinog Polja. U samoj Uvali ima nekoliko kuća domaćina koji tamo provode svoje ljetne trenutke i uživaju u netaknutoj prirodi i savršenom miru. Čar je Uvale u miru i tišini koje pruža svima onima koji ju posjete i odluče svoj ljetni odmor provesti upravo ovdje. S prvim zrakama sunca, javljaju se i zrikavci koji upotpunjuju doživljaj i pogled na prekrasno, kristalno čisto more i nepreglednu pučinu prema Italiji.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Najbolje plaže na Mljetu - popis najljepših
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala