Spaladium Arena Split - kapacitet, tlocrt i raspored mjesta, radno vrijeme

# Spaladium Arena Split - kapacitet, tlocrt i raspored mjesta, radno vrijeme

Srednja dalmacija

Split

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Split
18.08.2017. 12:04 dodajeIvan

Iako nije prvenstveno rađena u svrhu turizma, pa tako nema bogatog turističkog sadržaja, Spaladium Arena u Splitu ipak može biti mjesto koje možete obići. Posebno se ovo odnosi na one koji vole sportske događaje, koncerte ili druge dvoranske manifestacije.
Ako se nalazite u Splitu, u vrijeme održavanja nekog događaja u Spaladium Areni – svakako vam preporučujemo da dođete i uživate.Spaladium Arena je višenamjenska športska dvorana u Splitu, smještena između vojne luke Lora i Brodogradilišta Split. Dvorana je dovršena 2009. godine, za potrebe Svjetskog prvenstva u rukometu, koje se održavalo te iste godine.

Spaladium Arena sastavni je dio Spaladium Centra koji osim sportskog, nudi i razne ugostiteljske, zabavne i poslovne sadržaje. Kompleks je izgrađen po autorskom arhitektonskom rješenju studija 3LHD iz Zagreba.

Spaladium Arena predstavlja fokus svih sportskih, zabavnih i poslovnih događanja u Dalmaciji, ali i nezaobilaznu destinaciju Hrvatske i jugoistočne Europe.

Danas je Spaladium Arena postala dio turističke ponude u SplituIako još uvijek nije zasjala u punom sjaju, nema mnoštvo događanja, Spaladium Arena u Splitu lagano se budi i svake godine nudi sve više sadržaja za Splićane i goste koji posjete taj grad.

U sklopu Arene postoji i mala sportska dvorana koja je prikladna za sportska natjecanja i ostale zabavne sadržaje koji zahtijevaju manji prostor. Osim dvorana, na raspolaganju je i Zlatni i Srebrni salon, dvije manje prostorije idealne za poslovne sastanke i ostale događaje koji zahtijevaju usluge cateringa, kao što su press konferencije, prezentacije i banketi. Za sva događanja u Spaladium Areni dostupna je usluga cateringa.

Mala dvorana Spaladium AreneU sklopu kompleksa Spaladium Arene nalazi se manja sportska dvorana prilagođena za različite sportove, uključujući košarku, nogomet, rukomet, gimnastiku, odbojku. Dimenzije terena su prikladne za spomenute sportske događaje, s ucrtanim postavama za košarku, nogomet, rukomet i odbojku. Sportska dvorana Spaladium Arene je odličan izbor za trening i rekreaciju, ali i manja natjecanja. Sadržaj sportske dvorane je upotpunjen fitness centrom i sportskim barom.

Spaladium Arena Radno vrijemeRadni dan              10:00 – 14:00

Subotom                10:30 - 14:00

Nedjelom                ne radi

Na dan koncerta     cijeli dan

Napomena: Radno vrijeme blagajne ovisi o odluci organizatora, a na Facebook stranici Spaladium arene će te biti obaviješteni o radnom vremenu blagajne. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Spaladium Arena Split - kapacitet, tlocrt i raspored mjesta, radno vrijeme
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala