Muzej iluzija u Zadru

# Muzej iluzija u Zadru

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kažu da slika govori tisuću riječi, a pravi iluzionisti će kazati da - iluzija govori više od milijun riječi.
Ako ste došli u Zadar, na ljetni odmor ili nekom drugom prilikom, imate višak vremena i hoćete razgledati grad – onda svakako posjetite Muzej iluzija.

Ova pomalo neobična turistička ponuda za grad poput Zadra zapravo je zanimljiva baš zbog toga. Kada pogledate sve gradske starine, ili barem većinu njih, Muzej iluzija osvježit će vaš doživljaj i baciti vas u neku novu dimenziju.

Muzej iluzija u Zadru nudi jedno novo iskustvo


Ako ste odlučili doći, budite uvjereni da ćete osjetiti jednu novu dimenziju, jedan fascinantni svijet u kojem su vaša osjetila poljuljana, ali na jedan posve prihvatljiv i zanimljiv način.

Sigurno ćete biti oduševljeni, pomalo zbunjeni i poučeni nekim novim stvarima o kojima možda nikada niste ni razmišljali. Posjetite Muzej iluzija i budite jedan od zadivljenih gostiju u našem muzeju.

Zadarski Muzej iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo sa mnogo novih, još neviđenih iluzija. Zapravo je čitav muzej jedna avantura i šetnja kroz svijet u kojem za vas ne vrijede orijentacijska pravila iz okruženja iz kojeg dolazite.

Kažu da je Zadar glavni grad iluzija


Ponosni smo na takve natpise, jer se trudimo da zadarski Muzej iluzija bude otvoreni prostor za društveni i zabavni izlet u svijet koji očarava sve generacije. Uredili smo jedno čarobno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili obitelji. Da ne zaboravimo spomenuti, Muzej iluzija u Zadru jedan je od najvećih u ovom dijelu Europe. Ponudom smo uredili jedno okruženje u koje svi mogu doći, nije ovo mjesto samo za najmlađe i djecu, ovdje će se dobro provesti roditelji, parovi, djedovi i bake. Zapravo će svi ostati zatečeni u dobrom smislu, a pričat će o svojim iskustvima još dugo nakon odlaska.

Preporuka: Trg Pet Bunara Zadar

Što sve nudimo u muzeju?


Nudimo zaista mnogo i teško je izdvojiti što da posjetite. Najbolje bi bilo da dođete i provjerite svaku od iluzija. Zanimljivo je vidjeti kako ćete se snaći u svakoj od njih.

Ipak, možemo istaknuti Vortex tunel, prvi u ovom dijelu Europe. Vortex će izbezumiti i one najspremnije, te će ih natjerati da se svojski izbore u prolasku kroz rotirajući cilindar, u nastojanju da naprave sljedeći korak. Da spomenemo – rotirajućeg cilindra nema, i vi zapravo hodate ravnom površinom, no teško da ćete to baš tako i doživjeti.

Posjetite i sobu ogledala, izgubite se u beskonačnoj sobi, oduprite se gravitaciji i odnosima veličina te se fotografirajte u svim, ali baš u svim nemogućim pozama. Svakako je zabavno i jako maštovito.

Možemo vam preporučiti i zbirku holograma, da se zagledate i zapitate – u kojem svijetu mi živimo? Što je istina, a što samo pretpostavka?

Za kraj što još napisati? Dođite u Muzej iluzija u Zadru, dobro se provedite i budite sretni. Veselimo se vašem dolasku.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Muzej iluzija u Zadru
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala