Hacienda Vodice

# Hacienda Vodice

Sjeverna dalmacija

Vodice

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vodice
21.07.2017. 08:29 dodajeIvan

Hacienda je popularni klub u Vodicama koji ugošćuje poznate DJ-eve iz čitavog svijeta i uvijek je dobro popunjen kroz sezonu.
Ako tražite zabavu, a nalazite se u Vodicama ili nekom obližnjem gradu, svratite i doživite nezaboravan provod na ljetovanju. Ovdje najviše uživaju mladi, ali se i mnogi stariji rado „prošvercaju“.

Klub Hacienda radi samo tijekom ljetne sezone, kada se u njemu organiziraju svirke i nastupi u živo. Dobro je posjećen i jedan je od popularnijih na ovom dijelu naše obale. Mnogi svjetski poznati DJ-jevi su gostovali u ovom klubu, pa možemo spomenuti: Erick Morillo, David Morales, Ian Pooley, The Shapeshifters, David Guetta, Martin Solveig, Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Jean-Marie K., Benny Benassi, Laurent C, i još mnogi drugi. Pogledajte: Što posjetiti u Vodicama i okolici.

Osim elektronske glazbe u klubu često nastupaju pop i folk pjevači, posebno iz susjedne Srbije. Zabava je zagarantirana, a na vama je samo da dođete i opustite se.

Svakako posjetite klub ako ste u prilici. Provedite se uz zvukove vrhunske glazbe, i plesove profesionalnih plesačica koje paze da atmosfera uvijek bude užarena.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Hacienda Vodice
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala