Brački festival - Graffiti Na Gradele

# Brački festival - Graffiti Na Gradele

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Bol
10.07.2017. 15:49 dodajeIvan

Jedna od zanimljivijih manifestacija ovog ljeta na Braču – Graffiti Na Gradele. Ovo je svakako događaj koji će upotpuniti turističku ponudu i uljepšati vrijeme provedeno na Braču.
Svi koji posjete ovaj pomalo neobični festival imat će priliku uživati sa popularnim glazbenicima Edo Maajka i Krešo Bengalka. Spomenuti dvojac će prirediti ludu zabavu između 27. i 29. srpnja za sve goste otoka, koji posjete ovaj događaj.

Graffiti Na Gradele ima svjetsku publiku


Festival Graffiti Na Gradele okuplja ljubitelje dobre glazbe i grafita, ali i sve one koji uživaju u pomalo neobičnim ali jako pozitivnim stvarima.

Riječ je o festivalu kojeg mnogi rado posjećuju, a svoju pozornost stekao je i među društvom danskih, britanskih, španjolskih, švedskih i kanadskih festivala.

Tko dolazi na festival?


Graffiti Na Gradele i ove će godine okupiti veliki broj poznatih i priznatih umjetnika street arta iz Hrvatske, ali i regije. Uživajte u šarenilu boja i odličnim grafitima koje će samo za ovaj festival, pred vama uraditi ponajbolji umjetnici iz okruženja.

Međunarodni graffiti festival uveseljavat će zainteresirane na raznim lokacijama: Centar za kulturu Općine Bol – Teatrin, Fabrika, Bijela kuća i središte Bola postat će epicentri zabave.

Ako ste na ljetovanju na Braču, svakako se zaputite u Bol i uživajte u ovom „kontraverznom“ spektaklu. Nova umjetnost itekako ima načina da se promovira na jedan lijep način, i da se pokaže u najboljem svjetlu.

Brački festival - Graffiti Na Gradele
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala