Plaža Ručica Pag Metajna

# Plaža Ručica Pag Metajna

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Metajna
30.01.2017. 15:19 dodajeIvan

Kažu mnogi da je ovo najpoznatija plaža na otoku Pagu. Ako se i ne slažete sa tom tvrdnjom, barem se složite sa tim da je riječ o jednoj od najpoznatiji plaža na tom otoku. Teško da neka plaža parira Zrću, no ipak, plaža Ručica se iz godine u godinu sve bolje prezentira gostima diljem svijeta. Jako je popularna, najviše zbog svoje ljepote. Netaknuta priroda, surovi okoliš i pomalo izolirani položaj ove plaže, kombinacija su koja svakako pozitivno djeluje. Brojne svjetske liste – odabir najboljih odredišta za odmor, spominju plažu na Pagu. Plaža se nalazi u blizini malenog naselja Metajna. Već i sami dolazak na plažu ostavlja bez daha. Netaknuta priroda ostavlja odličan dojam na sve goste, a plaža će oduševiti podjednako i mlade i one malo starije. Često su gosti plaže obitelji, kao i mladi parovi. Plaža nema prirodnog hlada, kao i mnoge druge na otoku, no u blizini je smješten jedan mali bistro gdje se možete osvježiti ili pojesti ako ogladnite.U blizini plaže Ručica, nalazi se po mnogima još i lijepša plaža Beritnica.
Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Ručica Pag Metajna
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala