Otočić Proizd pored Korčule FKK Uvala Bili Bok

# Otočić Proizd pored Korčule FKK Uvala Bili Bok

Južna dalmacija

Korčula (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Otočić Proizd je maleni otočić površine manje od jednog četvornog kilometra koji se nalazi na sjeverozapadu Korčule, udaljen 4 milje od Korčule. Na otoku se nalazi samo jedan restoran s južne strane i nekoliko prekrasnih uvala s kristalno čistim morem. Jedna od uvala, Donji Bili Bok je namijenjena naturistima i ima oznaku FKK. Otok je 2007 izabran kao "Plaža godine" prema izboru Hrvatske turističke zajednice, a britanski Daily Telegraf uvrstio ga je među pet najljepših plaža na Jadranu. Sa Korčule (Vela Luka) do Proizda možete taxi brodicom za 60 eura ili grupno sa izletničkim brodom.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Otočić Proizd pored Korčule FKK Uvala Bili Bok
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost MXMX komentira
Nije nudistička plaža i nema nikakvih oznaka
It is not a nudist beach and there are no tags.
Gost komentira
Hahaha :D 100 m od Korčule i moguće je preplivati do otoka? :D Netočno. Do Otoka Proizd može se doći brodom koji polazi iz Vela Luke u jutarnjim satima.
Gost Dobro_Vidim komentira
Sramotaje sto je jedini komentator ili slep, ili zlonameran. Od 4 plaze na Proizdu jedna je FKK i dobro je obelezena. skorojevici i smutljivci dodju da nudistima smetaju na toj jedinoj od 4.. Proizd je od Vela luke udaljen nesto oko pola sata brodicem, ali do kopna koje priapada teritoriji opstine, najmanje rastojanje jeste stotinak metara. Druga je stvar sto je to pustahija :)

Ponovicu, jedna od 4 plaze je FKK i na putu kroz sumicu ima nekoliko oznaka i napomena da je zabranjeno kupanje u kostimu. Samo slepac ne bi video
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala