Plaže u mjestu Preko - otok Ugljan

# Plaže u mjestu Preko - otok Ugljan

Sjeverna dalmacija

Preko (otok Ugljan)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

U mjestu Preko na otoku Ugljanu možete pronaći velik broj plaža i plažica pogodne za sve uzraste. Glavna plaža u mjestu je plaža Jaz koja posjeduje i plavu zastavu zbog svoje čistoće mora i sadržaja u blizini plaže. Osim plaže Jaz tu su manje plaže Plaže: Plaža Svetog Ante, Bilišće, Magazin, Svitla, Željina. Neizbježno mjesto za sve kupaće u mjestu Preko je otočić Galevac opsega svega oko 600 metara, udaljen od obale oko 80 metara što ne predstavlja problem ni za slabije kupaće, a na jednom djelu je dovoljno plitko pa se do njega može prošetati. Na Galevcu se nalazi franjevački samostan sv. Pavla s crkvom iz 15. stoljeća. 

Objekti u blizini: restoran Bistro Domenik, restoran Barbara, Restaurant & Konoba Petrina, restoran Jardin, Taverna Joso, Caffe Bar Luna, cafe Vale, Food & Bar Gajeta


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaže u mjestu Preko - otok Ugljan
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala