Plaža Beritnica Pag

# Plaža Beritnica Pag

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Ova plaža smještena je na otoku Pagu, južno od malenog mjesta Metajna. Posebna je po prirodno složenim stijenama u plitkom moru, odličnim za fotografije ili jednostavno za divljenje sa obale. Odmorite se na Beritnici uz prekrasni prizor na tri stijene. Oni malo vještiji mogu se popeti na neku od njih i zabilježiti nezaboravne trenutke sa ljetnog odmora. Plaža je inače okružena stjenovitim krajolikom, sa manjim šljunčanim dijelom. Nema prirodnog hlada, kao ni kafića (najbliži na plaži Ručica). Ako se odlučite doći na Beritnicu, sa sobom ponesite sve što vam može zatrebati. Ovo je odlično mjesto za one koji žele izbjeći gužve i galamu. Također, plaža je odličan izbor za osobe koje vole adrenalin i spremne su za izazove poput penjanja po stijenama u vodi. Kako doci do beritniceDo plaže Beritnice možete doći jedino pješačenjem od prekrasne plaže Ručice (slike) do koje možete doći automobilom. Ručica je udaljena oko 1 kilometar. Nakon Beritnice se nalazi još jedna predivna plaža, plaža Paška vrata. Ako se nalazite na plaži Zrće, do Beritnice možete party brodom koji ljeti vozi svakodnenvo.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Beritnica Pag
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Matej komentira
Plaža je poprilično nedostupna, može se doći pješice od plaže Ručica, kada dođete na plažu prizor je nevjerojatan.
Gost Elisa komentira
Prekrasna plaža u kamenitom krajoliku. Parkirajte automobil blizu Rucice. Dalje nastavite na označenim putem. Preporučujem hodanje (15-20 minuta) s udobnim tenisicama i kapicom za zaštitu od sunca i opskrbom vodom. Plaža nije opremljena i nema sadržaja. Šetnja se apsolutno isplati. Plaža nije prepuna i pruža jedinstveniji pogled na rijedak pogled! Kristalna voda.
Gost Laszek komentira
Stjenovita plaža, koja se može stići pješice nakon nekoliko minuta hoda kroz stijene. Svakako posjetiti.
Gost Iveta komentira
Preljepa plaža s tri kamene stijene koje ovu plažu čine posebnom.
Gost Mathias komentira
Jedna od najoriginalnijih plaža koje sam vidio
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala