Paklina Nudistička FKK plaža Bol, Brač

# Paklina Nudistička FKK plaža Bol, Brač

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na južnoj strani otoka, u blizini po mnogima najljepše Hrvatske plaže Zlatni rat u Bolu na Braču nalazi se Jedna od najpoznatijih nudističkih FKK plaža, Plaža Paklina. Plaža se nalazi se na zapadnom kraju poznatog  Zlatnog roga. Glavni dio plaže je šljunčan i dug oko 200 metara, ako tražite više privatnosti, nastavite pješice prema zapadu gdje se mogu pronaći lijepe pješčane i stjenovite uvale. Zbog dosta vjetra, Bol je poznat po jedrenju na dasci, pa ako ste ljubitelj jedrenja na dasci, ovo je idealno mjesto za vas. Većina sadržaja nalaze se u šumi iznad plaže Zlatni rat oko 10 minuta hoda od plaže Paklina. U pozadini se nalazi borova šuma koja osigurava hlad za sve. Paklina je uistinu jedna od najljepših naturističkih plaža u ovom djelu Dalmacije. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Paklina Nudistička FKK plaža Bol, Brač
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala