Plaža Zlatni Rat, Bol na Braču slike

# Plaža Zlatni Rat, Bol na Braču slike

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
forum
Bol
10.03.2017. 10:47 dodajeIvan

Ova plaža je zasigurno najpoznatija na cijelom otoku, i jedna od poznatijih u Hrvatskoj. Plaža Zlatni Rat je posebna već po svojoj figuri, naročito ako se gleda iz zraka. Zaštitni je znak hrvatskog turizma i glavni je detalj mnogih brošura ili čestitki. Popularna je naravno, i jako dobro opremljena. Plaža ima sve što treba da ima. Tu su kabine za presvlačenje, tuševi i izvidnice za budne spasioce koji se brinu za sigurnost kupača. U plićaku se nalazi vodeni park – odlično mjesto za dječju igru, a na samoj plaži su smješteni kafići i klubovi sa vrhunskom ponudom zabave i osvježavajućih pića. Mlađi gosti prednjače na našoj plaži, ali broj odraslih i parova sa djecom nije zanemariv. Takoreći, svi su dobrodošli na našu plažu. Svojim karakterom, plaža Zlatni Rat dobro će primiti sve goste. Sačinjena je od sitnog šljunka, prostrana je i osunčana po čitavoj površini. Tek pred kraj plaže, gdje se nastavlja kopno, možete pronaći nešto hlada. Osim prirodne hladovine, na tom dijelu su smješteni spomenuti ugostiteljski objekti čije su terase u hladu. Sa koje god strane pogledate, plaža Zlatni Rat očarat će svojom ljepotom. Uživajte u par fotografija koje smo priložili, kao i videu snimljenom na ovoj plaži.

U blizini: Auro Cocktail bar, Fruit Bar, Centar Marijan, Autocamp No1, restoran Mali Raj, Beach bar Potočine, Bluesun Hotel Borak


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Zlatni Rat, Bol na Braču slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost dambor komentira
Odlična gay plaza u Sumartinu,Rt SV.Rok kod groblja! Južna strana otoka,jeftin smještaj i ljubazni ljudi!
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala