FKK Nudistička plaža Biograd - Crvena Luka

# FKK Nudistička plaža Biograd - Crvena Luka

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža se nalazi oko 300m sjeverno od Crvene Luke ili 1km južno od plaže Kumenat u Biogradu. Cijelo područje između Kumenata i Crvene Luke je područje gdje se miješaju kupaći s i bez odjeće jer plaža nema službenu FKK oznaku no godinama je popularna među naturistima.

Crvena Luka resort je zatvoreno odmaralište. Kupanje unutar resorta se naplačuje 25kn. Obala je uglavnom šljunčana i kamenita s nekim plitkim vodama. Obično nema mnogo ljudi i uvijek možete naći prilično mjesto ako to volite. Ulaz u vodu je na većini mjesta grubo, unatoč plitkoj vodi, jer su neki oštri šljunak i kamenje u vodi. Stoga donesi s vama neke dobre plastične sandale. Plaža Crvena Luka (slike).

Ali ako nastavite hodati na jug, doći ćete do najljepšeg pješčanog i šljunčanog zaljeva. Uvala nije velika, možda široka oko 150 m. Plaža je šljunčana i pješčana, ali plitka uvala  je potpuno pješčana. Voda je iznimno lijepa, topla i čista, pogodna za kupanje, ronjenje ili igranje u plitkom pješčanom zaljevu. Uvalu također posjećuju mnoge jahte i čamci. Oni se sidro u zaljevu, a vlasnici obično ostaju goli na svojim brodovima.

Na obje strane zaljeva, obala je stjenovita s drvećem koji pruža hlad. Na plaži nema nikakvih sadržaja pa vas sa sobom donosi sve što vam treba.

Ovo je jedna od najljepših opcionalnih plaža u Biogradu i okolici. U blizini se nalazi plaža Lumbrak.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
FKK Nudistička plaža Biograd - Crvena Luka
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala