Plaža Crvena luka Biograd na Moru

# Plaža Crvena luka Biograd na Moru

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na nekih 3 kilometra od samog centra grada nalazi se plaža Crvena luka. Ovo je odlično mjesto ako ne volite baš mnogo buke i velike gužve kakve su prisutne na biogradskim plažama u centru. Plaža je smještena u pješčanoj uvali okruženoj borovom šumom u resortu Crvena luka čiji je vlasnik Francuska tvrtka Pierre & Vacances. Prirodni hlad, sitni pijesak i zapljuskivanje valova idilična su kombinacija za odmor. Do plaže lako stižete pješice, no možete doći i čamcem kojeg unajmite na plaži Soline ili Dražici, te na kraju osobnim automobilom. Zbog spomenute udaljenosti od centra Biograda, ova plaža nudi ipak nešto mirniji ugođaj, intimniju atmosferu i zbog toga je pogodnija za osobe koje uživaju na suncu, uz čitanje knjige ili jednostavno ležanje u miru i tišini. Bez obzira na udaljenost, i ovdje možete sjesti na lagano piće i promatrati horizont ispod prirodnog hlada koji radi borova šuma. Boje mora ovdje su zaista posebne, pogotovo ako je sunce intenzivno i radi dobru refleksiju sa morske površine. Prizore koje viđate na ovoj plaži možda ste prije vidjeli u nekom stranom filmu, snimljenom na nekom egzotičnom otočju. U blizini se nalazi plaža koja se koristi kao FKK, Crvena luka. Preporuka: Fun park Mirnovec Biograd.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Crvena luka Biograd na Moru
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala