Najbolji kampovi u dalmaciji

# Najbolji kampovi u dalmaciji

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
10.05.2017. 14:51 dodajeIvan

Ako ste kamper, i volite otići na more sa vlastitim kamperom ili možda iznajmiti mobilnu kućicu, onda svakako pročitajte članak do kraja. Potrudit ćemo se predstaviti neke od najboljih kampova u Dalmaciji.
Dalmacija je najduži dio naše obale pa tako i najposjećeniji. Da bi i Vi pronašli svoje mjesto pod ljetnim suncem, uživali u turističkoj ponudi pojedinog mjesta, svakako pogledajte kampove koje ćemo predstaviti. Odaberite za sebe onaj koji vam najbolje odgovara, da uživate na najbolji mogući način. Razveselite svoje suputnike i doživite nezaboravan odmor na Jadranu.

Kampova uz obalu ima zaista mnogo, i ne stignemo ih sve spomenuti. Ovom prilikom ćemo izdvojiti samo one koji se ističu i po nečem su posebni.

Kamp Straško je odlično mjesto za početak naše pričeKamp je smješten nedaleko od mjesta Novalja, na otoku Pagu. Novalja je jako poznato turističko mjesto, što znači da gosti kampa uživaju sve pogodnosti kao i gosti obližnjih apartmana i hotela.

Mobilne kućice, kamperi i bungalovi skriveni su u borovoj šumi koja pruža dosta prirodnog hlada. Osim borova, šumu obogaćuju hrastova stabla, a tu su i zasadi maslina. Plaža Straško.

Riječ je o velikom kampu koji može primiti čak 6500 gostiju. Plaža ispred kampa dugačka je 2 kilometra, te je široka dovoljno da smjesti sve goste bez da se gužvaju.

Svi tipovi gostiju su dobrodošli, no trebamo spomenuti da je čak trećina smještaja u kampu rezervirana za naturiste.

Od sportske ponude u kampu izdvojit ćemo veliki broj tenis terena, te mogućnost igranja odbojke na pijesku. Možete zaigrati badminton ili šah, a tu su i tereni za kuglanje.

Za one najmlađe u kampu su organizirane umjetničke i glazbene radionice. Djeca mogu pohađati malu školu hrvatskog jezika, ili školu plivanja. Za njih je posebno uređen mini klub te mini disko. Ako su djeca prisutna nekom od spomenutih sadržaja o njima se brine osoblje kampa. To je stvar koja mnogo znači roditeljima, da se mogu opustiti i bezbrižno uživati u odmoru.

Kao posebnu ugostiteljsku ponudu spomenut ćemo restoran i piceriju, kao i dvije jako dobro opremljene trgovine.

Posjetimo kamp PaklenicaRiječ je o dobro opremljenom kampu koji se nalazi blizu naselja Starigrad. Zbog svog položaja ovaj kamp je izuzetno mjesto za ljubitelje prirode i planinarenja. Kamp je smješten na samom ulazu u Nacionalni park Paklenica, po kojem je i dobio ime.

Nalazi se u samom središtu grada, u neposrednoj blizini hotela Alan. Ispred parka se nalazi šljunčana plaža, a naselje je skriveno u hladovini borove šume. Kamp može primiti oko 800 gostiju.

Ako ste sportski tip, fizički aktivni i želite više od ležanja pod suncem, onda vam preporučujemo da se rekreirate na otvorenom bazenu za odrasle. Tu je i dječji bazen u kojem će klinci da uživaju. Odrasli mogu zaigrati odbojke na pijesku, a oni malo spremniji mogu krenuti put Nacionalnog parka Paklenica, na jednu planinarsku rutu. Preporučujemo da se prije polaska dobro raspitate i pripremite, a najbolje bi bilo iznajmiti vodiča.

U blizini kampa imate supermarket, banku i benzinsku postaju.

Kamp Zaton Holiday ResortKamp Zaton Holiday Resort jedan je od najbolje opremljenih kampova u regiji. Nalazi se tek 1 kilometar od samog centra Nina. U blizini je i Zadar, što dodatno motivira goste da ovdje dođu i pronađu svoje mjesto za ljetovanje.

Sami kamp je skriven pod stablima borove šume, i može primiti oko 4500 gostiju. Pored se nalazi i apartmansko naselje sa sportskim centrom, što daje jednu posebnu dozu luksuza.

Plaža je pogodna za djecu i osobe koje slabije ili nikako ne plivaju. Osim pristupačne plaže, bogat program u kampu najbolja je pozivnica za roditelje s malom djecom. Brojni sadržaji koji će okupirati nemirne mališane čine ovaj kamp pravim obiteljskim rajem. Za dječju zabavu možemo izdvojiti atraktivne grijane bazene te posebno pažljivo osmišljene sportske i zabavne aktivnosti. Djeca tijekom dana mogu sudjelovati u mini školi vožnje, ili nekom drugom prikladnom programu.

Za odrasle izdvajamo jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing, pedalling i jet-ski. Ako ste ljubitelji vožnje na biciklu, preporučujemo da odvezete jednu turu po okolnim brdskim stazama. Gosti kampa također mogu odraditi tečaj jedrenja na dasci, ronjenja ili jahanja.

Gastronomska ponuda je na razini, a za nju se brine restoran u samom kampu. Odaberite neki od specijaliteta, da vam odmor ostane u sjećanju po svim osjetilima.

Kamp Stobreč u SplituSami kamp je smješten na ušću rijeke Žrnovice. Nalazi se u blizini Splita i Solina, čime je njegova ponuda svakako podignuta na jednu višu razinu. Smješten na poluotoku, u blizini rijeke, ispod grana koje rade duboki hlad, ovaj kamp je u lijepom prirodnom ambijentu.

Otvoren je većim dijelom godine, a može da primi ukupno 1200 gostiju.

U blizini kampa se nalaze brojni restorani, picerije i kafići. Iako ugostiteljskih objekata nema u samom parku, oni su jako blizu i do njih se stiže ugodnom šetnjom za manje od 5 minuta.

Da bi dan bio potpun, u kampu se nude razni sportski sadržaji. Izdvojit ćemo tenis, golf i nogomet. Zanimljivo je istaknuti da se u našem kampu možete iskušati u streljaštvu, ili možda jahanju. Paintball je još jedna zanimljivost kampa, a mnogi gosti vole otići na izletničke ture raftinga.

Par riječi za kraj; Ako ste pronašli kamp koji želite posjetiti odlično. U suprotnom, pogledajte i neke druge opcije na našim web stranicama jer smo pisali o kampovima na drugim dijelovima naše obale. U slučaju da ste odmarali u nekom od spomenutih kampova, imate fotografije i želite ih podijeliti – slobodno to i učinite. Bit će nam zadovoljstvo objaviti ih, kao i vaš komentar na mjesto u kojem ste boravili. Želimo vam ugodan boravak na Jadranu.

Najbolji kampovi u dalmaciji
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala