Plaža Straško – Novalja – Otok Pag

# Plaža Straško – Novalja – Otok Pag

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Novalja
30.01.2017. 13:42 dodajeIvan

Pag je poznat po zavodljivim plažama, a među njima je i najpoznatija plaža u Hrvatskoj – Zrće. Ipak, ovom prilikom ćemo opisati plažu Straško, smještenu na jugu Novalje. Riječ je o prelijepoj šljunčanoj plaži, koja se proteže 1,5 km. Ulaz u more je postupan i pješčani, pa je plaža pogodna za starije i djecu. Plaža Straško ima par ugostiteljskih objekata, točnije barova i restorana. Tu je i bogata sportska ponuda, pa zabave neće nedostajati. Ovo je odlično mjesto za obitelji, posebno roditelje koji dolaze sa djecom. Plažu krasi borova šuma, te naravno more koje zapljuskuje obalu. Plaža Straško ima Plavu zastavu za kvalitetu i čistoću mora. Već smo kazali da je plaža šljunkovita, no na nekim mjestima je pješčana. Već par metara, nakon što ste ušli u more, pod nogama osjetite sitni pijesak. Prirodni ambijent ovoj plaži daje hrast crnika u kombinaciji sa borovinom. Spomenuta šuma daje plaži prirodni hlad, te poseban miris koji se osjeti uz čitavu jadransku obalu. Osim ugostiteljskih objekata, restorana i kafića, za sigurnost na plaži brinu se spasioci, kao i ekipa prve pomoći. Plaža je posebno prilagođena za osobe sa invaliditetom. Pored toga, plaža Straško ima ponudu različitih aktivnosti za djecu, kao i posebno uređeni dio za kućne ljubimce. Jedan dio plaže je FKK. 

Plaža Straško – Novalja – Otok Pag
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala