Plaža Dražica na Cresu

# Plaža Dražica na Cresu

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Cres
14.04.2017. 11:56 dodajeIvan

Stjenovitu obalu na nekim smo mjestima uspjeli ukrotiti, tako da svojim gostima pružimo mjesta za odmor i uživanje, a opet da pokažemo prirodnu narav naše obale. Plaža Dražica se nalazi u malenoj uvali, utopljena u stijene i skrivena pod krošnje borova. Prohodna je on i sama od sebe, u glavnom dijelu, ali smo povećali kapacitet plaže betoniranim platoima koji će odlično poslužiti za sunčanje i skakanje u more. U blizini se nalazi uvala Mali bok i plaža Kovačine. Voda uz obalu je pritka, pogodna za sve osobe i ugodno je topla. More ima kristalnu zelenu nijansu, koja se posebno ističe na jakom dnevnom suncu. Kontrast spomenutim bojama daju zelene iglice obližnje borove šume, a tamo u daljini vidite crvene krovove kuća i manjih zgrada u Cresu. Iznad plaže se proteže šetnica, a tu su i maslenici, koji će upotpuniti dojam. Dođite, posjetite nas i uživajte u ovom djeliću Jadrana. Čekamo na vas.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Dražica na Cresu
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala