Kamp Slatina Cres cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Slatina Cres cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Već nekoliko godina uzastopno kamp Slatina je izabran među najbolje kampove u Hrvatskoj. Već ove godine dođite i Vi. Nazovite nas i rezervirajte svoje mjesto u kampu. Omiljeni smo među kamperima, što je dodatni razlog da na vrijeme nazovete. Osigurajte svoje mjesto u oazi, u zelenilu mediteranskog bilja i plavetnilu mora koje ga dodiruje. Dođite na Cres, uživajte i odmorite se na najbolji mogući način.

Smještaj u kampu Slatina se pruža na terasasto posloženim parcelama. Sa naših parcela imate prelijepi i opuštajući pogled na more.

Svojim gostima nudimo na izbor 4 vrste parcela: Superior, Premium, Comfort i Standard parcele, a pored parcela smjestiti se možete i u neku od mobilnih kućica koje imamo u kampu. Mobilne kućice su potpuno opremljene i sve što je potrebno za odmor imate na dohvat ruke.

Jedan dio kampa opremljen je za goste koji dolaze sa psima, da imaju sve potrebne pogodnosti i plažu za pse.

U kampu Slatina se nalaze dvije prekrasne šljunčane plaže. Plaža Tiha i plaža Slatina su šljunčane i odlično su uređene. Osim ovih velikih plaža, pored kampa se nalaze brojne manje šljunčane i kamenite plaže sa uređenim mjestima za sunčanje.

Kamp Slatina je okružen prekrasnom mediteranskom vegetacijom. Nalazi se na otoku Cresu, i pravo je mjesto za ljubitelje kampiranja, prirode i iskonskog odmora uz more. Boravak u mediteranskom okruženju poseban je ugođaj, posebno ako ste okruženi nedirnutom prirodom i kvalitetnom uslugom koju nudimo.

Ponuda smještaja u kampu SlatinaPosjetite naš kamp i osjetite prirodne ljepote otoka Cresa. Doživite nezaboravne trenutke na godišnjem odmoru, i prepustite se nama da se pobrinemo da vaš ljetni odmor protekne kako ste i zamislili. Smjestite se na odabranoj parceli, i uživajte u boravku kod nas.

Možete birati između između više tipova parcela: standard parcela sa strujom, comfort parcela sa strujom i vodom ili pak superior i premuim parcela (koje su u prvom redu do mora) sa strujom, vodom i odvodnjom.

Za one koji ne posjeduju opremu za kampiranje imamo rješenje u obliku mobilnih kućica. Mobilne kućice Gebetsroither nalaze se u prekrasnom naselju mobilnih kućica (unutar kampa) i okružene su zelenilom, baš kao i parcele za kampiranje. Iz mobilnih kućica također imate očaravajući pogled na plavo i čisto more.

Smjestite se:

na parcelama Superior, Premium, Comfort ili parcelama Standard. Možete svoj boravak rezervirati u mobilnim kućicama za najam ili boraviti na neparceliranim kamp mjestima.

Ukupan kapacitet našeg kampa je 1614 osoba. Preporučujemo da nazovete što prije, i da rezervirate mjesto za sebe.

Posebno ćemo spomenuti i plažu Slatina. Ova šljunčana plaža idealno je mjesto za kupanje, sunčanje i odmor. Na plaži možete pronaći mnogo zabavnog sadržaja, i sadržaja za rekreaciju i odmor. Na plaži se nalazi i restoran, u kojem možete objedovati, ali i popiti piće po želji, uživajući u prekrasnom pogledu na more i valove koji zapljuskuju plažu. Plaža je opremljena tuševima, ima kabine za presvlačenje i toranj s kojeg spasioci gledaju i brinu za sigurnost kupača. U blizini se nalazi i sportsko-animacijski centar, za djecu i odrasle. Dajte svojim klincima da uživaju u zabavi, dok vi bezbrižno odmarate i uživate u godišnjem odmoru.

Neposredno do Premium parcela u kampu, u uvali Tiha, nalazi se istoimena šljunčana plaža. Još jedno mjesto za provesti dane pod ljetnim suncem.

Za vlasnike pasa, tu je posebno označena i opremljena plaža za pse. Nalazi se između dvije spomenute plaže (između plaža Slatina i Tiha), a ova je plaža kamenita i sa mnogo prostora za odmor.

Blizu plaže Slatina nalazi se nekoliko (skrivenih) romantičnih plaža za ljubitelje naturizma. Ako se volite skinuti do gola, i nesputano uživati na suncu, posjetite ovu plažu.

Kontakt kamp SlatinaTel: +385 51 574 127

Fax: +385 51 574 167

E-mail: [email protected]

Kamp Slatina Cres cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala