Plaža Kovačine na Cresu FKK Nudistički dio

# Plaža Kovačine na Cresu FKK Nudistički dio

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na sjevernom izlazu iz Cresa smještena je prelijepa plaža Kovačine. U naseljenom je dijelu, sa istoimenim kampom pored. Plaža je opremljena svim pratećim sadržajem, od smještaja u kampu pa do ugostiteljskih objekata. Sadržajna je i jako zanimljiva. Ako vas zanima, želite isprobati ili naučiti roniti to možete uraditi u obližnjem ronilačkom centru. Južno od plaže se nalazi hotel sa smještajnim kapacitetima, ali su tu i mnogi privatni smještaji. Plaža je raznolike konfiguracije, od betonskih platoa pa sve do sitnog pijeska prošaranog stijenama koje izranjaju iz dubina. Hlada ima u kampu ali ne i na plaži. Dobro se zaštitite i dođite da uživate. U blizini se nalazi plaža Dražica.

Kamp Kovačine CresNa samoj plaži Kovačine, oko 1,5 kilometra od centra grada Cresa se nalazi istoimeni kamp na 23 ha uređenih površina. Jedan dio kampa i plaža ja namijenjen isključivo naturistima.

Objekti u blizini: Kovacine Restaurant (200 m), svjetionik

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Kovačine na Cresu FKK Nudistički dio
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Nikola komentira
Zaobilaziti u širokom luku. Vrtlarice kampa rade naj stariji zanat. Nakon posla operiraju po kampu našminkane i upicajzlene i spremne za akciju. Lokalno stanovništvo mi je reklo da je to normalno tamo. Kad se kamp zarvori po kamp kućicama imaju orgije nakon posla. Kažem, zaobilaziti na veliko
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala