Plaža Grabar Cres

# Plaža Grabar Cres

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Cres
14.04.2017. 11:47 dodajeIvan

U samom grada Cresa, pokraj marine se uspjela stisnuti ova malena gradska plaža. Plaža Grabar se nalazi uz prometnicu – Ulicu Obala sv. Benedikta. Pokraj plaže se nalaze gradski objekti, sa posebnim naglaskom na stare povijesne građevine poput samostana Benediktinki sv. Petra apostola. Gradska je ovo plaža, ali ipak lijepa i čista. More je također čisto, prelijepih boja i lagano toplo baš za kupanje. Iza plaže se nalazi red borovih stabala sa laganim hladom, a tu je i raznoliki turistički sadržaj. Glavni dio plaže je šljunčani, sa betoniranim platoima koji se protežu uzduž spomenute ulice. Marina obogaćuje prizor sa velikim brojem luksuznih jahti koje poziraju na mirnom moru, obasjane jakim sunčevim zrakama. Ako ste u Cresu i pruži vam se prilika, dođite ovdje, barem na ugodnu šetnju u popodnevnim satima. Preporuka: Plaža Koromačna Cres.

Plaža Grabar Cres
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala