Plaža Mali Bok, Koromačna Otok Cres slike

# Plaža Mali Bok, Koromačna Otok Cres slike

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Cres
14.04.2017. 08:26 dodajeIvan

Ako krenete lokalnim putom iz mjesta Orlec, prema istočnoj obali otoka Cresa, doći ćete na ovu usamljenu malu plažu. Plaža se zove Mali Bok, lijepa je i skrivena u prirodnom kanjonu. Glavni dio plaže je sačinjen od krupnijih oblutaka, prohodan je i pogodan za sve. Ipak, do plaže se treba pješačiti što možda i nije za svakoga. Pravi zaljubljenici u prirodu posebno će cijeniti baš to, što se do plaže ne može stići automobilom, pa će posebno uživati u pogledu dok silaze i spuštaju se do razine mora. Boja mora je kristalno čista, izmiješanih plavo-zelenih tonova. More je mirno i ugodno toplo. U blizini se nalazi plaža Dražica. Cijela plaža je okružena stijenama koje izazivaju strahopoštovanje. Efekt koji daju zaista će izazvati osjećaj divljenja, što će pak upotpuniti kompletan osjećaj i doživljaj kupanja i odmora na plaži. Najbolje je da pogledate fotografije i vidite o čemu pišemo. Ako ste zainteresirani, svakako dođite čim bude prilika. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Mali Bok, Koromačna Otok Cres slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala