Kamp Kovačine Cres cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Kovačine Cres cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Kovačine poziva sve ljubitelje prirode i osobe koje vole kampirati, na nezaboravan užitak uz more i sjećanja na ljetni odmor kakav i priliči. Želimo vam dobrodošlicu i ugodan odmor u našem kampu, u prirodnom okruženju mediteranske faune, čistog mora i prelijepih plaža.

Odmarajte u kampu Kovačine, ispod krošnji starih borova i stoljetnih grana maslina. Kamp je odlično uređen, održavan i bogat raznim sadržajem za potpuni odmor i zadovoljstvo na ljetovanju.

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje prirode i slobode kampa, želimo vam dobrodošlicu i ugodan boravak u našem kampu. Kamp Kovačine nudi sve potrebno za odmor uz more, zabavu i uživanje u prirodnim ljepotama. Osim prirode u kojoj je smješten, kamp ima pogodnosti koje nudi obližnji grad Cres. Posjetite povijesni grad i razgledajte ga uz ljepote mora koje ga okružuje. Grad Cres nudi također mnoge aktivnosti, pa će i najzahtjevniji gosti imati što da pronađu po svojoj volji i željama. Posjetite nas i provedite godišnji odmor za pamćenje.

Parcele u kampu KovačineNudimo veći broj parcela različitih veličina i namjena. Parcele u kampu Kovačine zauzimaju čak 23 hektara površine, u šumi borova i starih maslina. Nalaze se na poluotoku, okruženom čistim morem i prelijepim šljunčanim plažama. Jednim dijelom plaže su betonirane, pa možete uživati na suncem osunčanim betonskim platoima.

Jednim manjim dijelom naš je kamp opremljen za nudistički način ljetovanja. Točnije ¼ kampa je FKK kamp, posebno uređen za goste nudiste.

U kampu imamo sveukupno 950 parcela, veličine između 60 i 120 četvornih metara. 250 parcela namjenski je rađeno za FKK ljetovanje, odnosno goste nudiste. Parcele raspolažu sa zajedničkim ormarićem, u kojem se nalazi priključak za struju, i slavine za vodu.

Mobilne kućice u kampuMobilne kućice za raspolažu ležajima za 4-6 osoba. Nalaze se u netaknutoj prirodi, okružene raskošnim mirisima prepoznatljivog mediteranskog biljnog svijeta. Kući su okružene bojama mediterana i zvucima valova i cvrčaka u blizini. Na raspolaganje nudimo preko 200 mobilnih kućica, koje su smještene u hladovini borove šume, tik uz more.

Mobilne kamp kućice imaju:

2 odvojene spavaće sobe za 4 do 6 osoba

kuhinju i blagovaonicu (kompletno opremljene)

vlastiti tuš/WC

Kamp kućice su opremljene: klima uređajem, posteljinom, kompletom kuhinjskog posuđa,

kasom za dragocjenosti, te vrtnim stolom i stolicama za uživanje ispred kućice.

Dio mobilnih kamp kućica nalazi se u FKK dijelu kampa Kovačine.

Posebna ponuda Kuća Tamaris u kampu Kovačine

Osim mobilnih kamp kućica, u kampu Kovačine imamo u ponudi 13 soba unutar objekta (kuće Tamaris). Kuća Tamaris se nalazi na samom rtu poluotoka, (unutar kampa Kovačine) baš uz plažu. Kuća Tamaris raspolaže sa:

restoranom u prizemlju kuće

trgovina prehrane i potrepština za kampiranje

ljetna terasa tik uz more

Sobe u kući Tamaris su opremljene:

vlastitom kupaonicom i WC-om, telefonom, klima uređajem i TV-om sa satelitskim prijemom. U sobi imate mogućnost korištenja mini bara.

Prekrasni pogled na more učinit će boravak u ovoj kući posebnim ugođajem. Rezervirajte sobu u kući Tamaris i uvjerite se u ljepote i kvalitetu naše ponude.

Sport i zabava - Kamp Kovačine

U samom kampu nudimo veliki izbor za rekreaciju, a tu je i obližnji grad Cres. Možete se zaputiti u Cres, i odabrati neki sport po osobnoj želji. Isto tako, u samom kampu Kovačine na izbor imate:

ronjenje

odbojku na pijesku

jutarnju gimnastiku za djecu i odrasle

masažu

boćanje

Možete također iznajmiti brodicu, sandolinu ili ronilačku opremu. Ako želite, pribilježite se za izlet brodom, ili pješačite po prirodnim vrijednostima oko kampa i na samom otoku. Prepustite se užitku masaže koju nudimo, a koju izvode certificirani terapeuti i maseri. Na kraju, jednostavno se opustite na ležaljci ili udobnoj stolici terase, pa uživajte u pogledu na more, uz povjetarac koji donosi prepoznatljive mirise okolne šume i slanoće s površine mora.

Za djecu smo osmislili poseban, i jako raznolik animacijski program. Neka se klinci igraju i zabavljaju, dok se vi opuštate ne brineći se o njihovim prohtjevima. Djeca mogu uživati u animacijskim sadržajima poput škole jezika, običaja, crtanja, ili da sudjeluju u nekom malenom dječjem izletu.

Gosti koji pak žele malo više zabave, trebaju otići u grad Cres, i uživati u tradicionalnim otvorenim zabavama, počastiti se u nekom restoranu ili jednostavno se osvježiti u kafiću uz more. Tu je bogat izbor disko klubova za omladinu, i naravno one koji se tako osjećaju.

Kamp Kovačine na Cresu kontaktMelin I/2051557 Cres, Hrvatska

tel. ured prodaje: +385 51 573 150

tel. recepcija: +385 51 571 423

tel. fax: +385 51 571 086

e-mail: [email protected]

web: https://www.camp-kovacine.com

Kamp Kovačine Cres cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala