Plaža Koromačna Cres

# Plaža Koromačna Cres

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Koromačna se nalazi na istočnom dijelu obale otoka Cresa. Smještena je izvan naselja, u prirodnom okruženju sa stjenovitim krajolikom koji je okružuje. Do plaže se može doći kopnom i naravno morem. Lokalni put koji će vas dovesti do plaže ide iz obližnjeg mjesta Belej. Plaža ej posebna po stijenama i plitkim spiljama. Odlična je za ljubitelje prirode i općenito ljude koji vole mir i tišinu. Popularna je ipak, ali nije krcata kakve znaju biti druge plaže. Omiljena je nautičarima, posebno zbog impozantne obale koja se najbolje može vidjeti sa manje udaljenosti sa mora. Osim toga, pokraj plaže se nalazi maleni mol, gdje se mogu privezati brodice. Ako volite krš, urezanu stjenovitu obalu i kristalne boje mora, dođite na plažu Koromačna. Hladovine ovdje nema, jer uz plažu raste nisko raslinje, specifično za ovaj dio obale na otoku. Glavni dio plaže, za sunčanje i kupanje je sačinjen od srednje velikih oblutaka. Njom se lako hoda i dolazi do mora. Pogodna je za sve osobe i uzraste. Idealna je za cjelodnevni izlet u prirodi, uz more i na suncu. Na vama je da se dobro opremite i dođete uživati. Preporuka: Mali Bok Cres.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Koromačna Cres
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost belejan komentira
VIŠE NIJE PLAŽA SADA JE LUKA I KAO TAKVA ZABRANJENO JE U NJOJ PLIVANJE :(

 
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala