FKK Baldarin Nudistički kamp i plaža Cres

# FKK Baldarin Nudistički kamp i plaža Cres

Kvarner

Punta Križa (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Južno od naselja Pogana, na otoku Cresu smjestio se kamp Baldarin. Proteže se velikom dužinom, a 2/3 kampa ja namijenjeno naturistima. Svi ste dobrodošli na naš otok, u spomenuti kamp. Plaža se rasprostire zaista velikom duljinom pa je i konfiguracija terena raznolika. Ipak, obalom dominiraju stijene, iza kojih se proteže gusta borova šuma. To daje poseban ugođaj i miris u zraku, prepoznatljiv za naš Jadran. Posebno želimo istaknuti spilje koje se pokazuju iznad površine, koje možete istražiti iznajmljenim kajakom, ili svojim osobnim. Svi koji vole veslati, obilaziti obalu i diviti se dodirnim točkama kopna i mora, ovdje će imati što za vidjeti. Kroz neke spilje možete proći kajakom i doslovno se diviti prirodnim ljepotama. Oni malo manje zainteresirani u takve avanture mogu se okušati na terenima za košarku i mali nogomet. Sportskih aktivnosti neće nedostajati. Samo se pridružite nekoj ekipi i uživajte. Pogledajte drugu plažu u mjestu Punta Križa, plaža od 7 vrata. More je mirno i čisto, ugodno je toplo i svima je dovoljna pozivnica za dolazak. Očekujemo vas, i radujemo se vašem dolasku. Potrudit ćemo se maksimalno da vaš odmor bude onakav kakvim ste ga i zamišljali. Dobro nam došli.

Naturist Camping Baldarin

Nudistička plaža Balderin slikeFKK Baldarin Nudistički kamp i plaža Cres
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala