Plaža od 7 vrata Punta Križa Cres

# Plaža od 7 vrata Punta Križa Cres

Kvarner

Punta Križa (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža osim neobičnog imena ima još svojih posebnosti. Plaža od 7 vrata, ili Spiaggia dei 7 cancelli u originalu, definitivno je među ljepšima na otoku Cresu. Nalazi se na istočnoj obali otoka, dole prema jugu, a krasi je prelijepo more, plitka voda i neuobičajena nijansa plave boje. Plaža je u prirodnom ambijentu, izvan naselja što je još jedan plus s obzirom na ljepotu prirode koja ju okružuje. U blizini su manja naselja, Verin i Srem, odakle i vodi maleni makadamski put prema plaži. To je sve što ćete vidjeti od civilizacije, osim možda koje luksuzne jahte u plićaku, te ostalih kupača koji vole prirodu baš kao i vi. Objekti pokraj plaže su zaista rijetki, tek pokoji skriven u gustom zelenilu borovih grana. Plaža je utopljena u prirodnom stjenjaku, negdje obložena šljunkom  iza kojeg se uzdižu krošnje zelenih iglica. Ovo je odlično mjesto za ljubitelje prirode, osobe koje ne vole velike gužve i ne traže udobnosti ugostiteljske ponude niti sličnih sadržaja. Ovdje možete uživati u miru i tišini, stopljeni sa prirodnom i najboljim osjećajem koji sve to prati. Punta Križa plaže.

Plaža od 7 vrata Punta Križa Cres
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala