FKK Otoci Velika i Mala Stupa Pored Korčule

# FKK Otoci Velika i Mala Stupa Pored Korčule

Južna dalmacija

Korčula (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Stupe su otoci u istočnom djelu Korčulanskog arhipelaga, nalaze se negdje na pola puta između Pelješca i Korčule i popularno su odredište za naturiste. Otok Velika Stupa je na najširem djelu dug svega 100tinjak metara i takav je puno veći od Male Stupe. Na većem otoku možete pronaći konoba u kojoj možete uživati u autentičnim jelima i pićima. Mali otok je gotovo u potpunosti stjenovit i idealan je za skokove u more. Veći otok ima malu  šljunčanu plažu, kao i nekoliko velikih površina glatkih stijena pogodnih za sunčanje. Plaža na sjevernoj obali otoka pruža pogled na kanal, Orebić i Pelješac. Vode oko otoka su vrlo čiste, i kristalno prozirne što čini cijelo područje izvrsnim mjestom za kupanje i ronjenje.

Objekti u blizini: restoran Stupe, otočić Majsanić, otok Majsan, otok Gojak

 

FKK Otoci Velika i Mala Stupa Pored Korčule
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala