Komiža, Vis FKK plaže Templuž, Bili bok

# Komiža, Vis FKK plaže Templuž, Bili bok

Srednja dalmacija

Komiža (otok Vis)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Nakon plaže Kamenice područje prema jugu otoka namijenjeno je naturistima (FKK), a sastoji se od dvije veće plaže i nekoliko lijepih šljunčanih uvala. Plaža Nova pošta nalazi se nekoliko stotina metara nakon plaže Kamenice. Plaža je idealno mjesto za one koji žele biti u dodiru s prirodom. Nakon plaže Nova pošta slijede dvije nudističke plaže, plaža Templuz do koje vodi strmi, pretežno avanturistički put zbog strmih stijena pa se preporučuje da se do plaže dođe morskim putem. Plaža je okružena bujnom vegetacijom nazali se svega 20ak minuta od centra Komiže. Nakon plaže Templuž slijedi stjenovita plaža Stara pošta s nekoliko šljunčanih dijelova.

Plaža Tmpluš fkk, Vis, KomižaPlaža Templuž - foto tz-komiza.hr

Plaža Bili Buk KomižaPlaža Bili Buk Komiža - foto tz-komiza.hr

Objekti u blizini: Diamond Beach Club (100 m), Silver Beach bar (200 m), restoran Le Terrazze (200 m), restoran Dalmatino (200 m)

 

Komiža, Vis FKK plaže Templuž, Bili bok
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala