Pakleni Otoci, Sveti Klement FKK plaže, Palmižana

# Pakleni Otoci, Sveti Klement FKK plaže, Palmižana

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Palmizana je dio Paklinskog arhipelaga koji se nalazi južno od otoka Hvara. Sezonsko kupanje traje od Uskrsa do studenog. Na Palmizani možete slobodno baciti svoju odjeću jer nudizam ima tradiciju na Palmizani, gdje možete nesmetano uživati jednoj od mnogih otočnih usamljenih uvala. Palmizana se nalazi na jugoistočnom dijelu Sv. Otok Klement. Palmižana je uistinu jedinstvena i možda najpoznatija prirodna atrakcija otoka Hvara. Plaža Palmižano sastoji od sitnog šljunka a na ulazu u vodu i pjeska, u pozadini je borova šuma koja pruža hlad za kupaće. Manji dio plaže je definiran kao FKK i namijenjen je za naturiste. Na plaži ćete naći nekoliko barova i restorana u kojima možete uživati u ribljim specijalitetima na različite načine. Nažalost, cijene su tu više od prosjeka. Ako ste na odmoru u Hvaru ili u njegovoj neposrednoj blizini do plaže možete doći taxi brodom za  20 minuta.

Objekti u blizini: The FisherMan's House & Pension Tonci - Sveti Klement - Hvar, restoran Dionis, Konoba Pension PARADISO, Ristorante Meneghello, Zori restaurant & lounge, Laganini Lounge bar & Fish house, otočić Borovac, otočić Paržanj, otočić Lengva, otočić Baba, otočić Gojca, otok Planikovac, marinkovac, Sveti Jerolim

 

Pakleni Otoci, Sveti Klement FKK plaže, Palmižana
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala