Stipanska i Mlini FKK plaže Otok Marinkovac

# Stipanska i Mlini FKK plaže Otok Marinkovac

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Hvar
16.07.2017. 19:17 dodajeGost

Stipanska i Mlini su FKK plaže koje se nalaze na otoku Marinkovcu, susjedni otok Svetom Jerolimu o kojemu smo već pisali,  gdje također možete pronaći naturističke plaže. Za razliku od otoka Jerolim gdje nema puno sadržaja, otok Marinkovac je puno bogatiji sadržajima.  Do otoka Marinkovac možete doći s prijevozom iz otoka Jerolim ili direktno iz Hvara odakle redovno voze taksi brodovi. Taxi brodovi zaustavljaju se na obje nudističke plaže, prvo Jerolim, a slijede Stipanska. Na plaži Stipanska se nalazi Carpe Diem Beach kafić koji iznajmljuje nudi drvene ležaljke, suncobrane, bazen, igralište za odbojku i škola ronjenja. U istom kompleksu možete pronaći restoran te lounge i cocktail bar za opuštanje. Osim uobičajene dnevne ponude, Carpe Diem organizira i noćno provode sa poznatim DJ-ima.

Stipanska i Mlini FKK plaže Otok Marinkovac
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala