Crveni otok plaže Rovinj

# Crveni otok plaže Rovinj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rovinj
29.06.2017. 12:56 dodajeGost

Crveni otok  se sastoji od dva povezana otočića, Sveti Andrija i Maškin i jedan je od najpopularnijih turističkih lokacija za goste koji borave u Rovinju i okolici, otoci se nalaze nasuprot parka šume Zlatni rat. Do otoka se može doći brodicama koje voze iz centra Rovinja svakih sat vremena a vožnja traje svega 15 ak minuta. Na otoku prevladava crnogorična šuma i mediteranska makija. Nudističke FKK plaže Crveni otok RovinjNa Crvenom otoku se nalazi velik broj raznolikih plaža a od kojih su neke nudističke, posebno na otoku Maškinu koji je poznat i kao Gay otok. Najposjećenije plaže se nalaze na južnoj strani otoka Sv. Andrije a te plaže imaju i najbolju uslugu i ponudu zbog hotela i apartmana koji se nalaze u blizini. Crveni otok je idealna nautička destinacija za sve koji se u blizini Rovinja nalaze s brodicama. Najpoznatija nudistička plaža u Rovinju je Punta Križa Rovinj.

Objekti u blizini: Restoran Lavanda, Beach Bar Hotel Istra, Island Hotel Istra, Lanterna

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Crveni otok plaže Rovinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala