FKK Plaža kampa Slatina Martinščica, Cres slike

# FKK Plaža kampa Slatina Martinščica, Cres slike

Kvarner

Martinščica (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Prelijepa šljunčana plaža u dodiru sa čistim morem pružit će najbolju kombinaciju za odmor vama i vašoj obitelji. Prostrana je i pristupačna za sve osobe. Prilaz u more je blag, a more je mirno sa kristalno čistim plavo-zelenim bojama. Odmah uz plažu se nalazi restoran sa velikim izborom jela i pića. Terasa restorana je smještena tako da gosti imaju najbolji pogled na more i zbivanja na plaži. Malo dalje od plaže se nalazi i kamp, skriven u šumi borovih grana, sa posebnom ponudom za svoje goste. U moru imate označeni dio za kupače, što je posebno dobro s obzirom na mol na kojem se vežu čamci i malene brodice. Na plaži je montirana osmatračnica sa koje se za sigurnost kupača brine obučeni spasilac. Osim kupanja i sunčanja, uz povremeno osvježenje u spomenutom restoranu, da bi upotpunili vaš odmor možete se iskušati u ronjenju. Uz plažu se nalaze instruktori ronjenja, koji će svakog zainteresiranog spremno ispratiti u podvodni svijet i naučiti ga osnove ovog zanimanja. Osim što ćete naučiti kako se roni sa bocama, uživat ćete u podvodnom svijetu koji je zaista bogat. Razne vrste u moru će oduševiti svakoga. Posjetite nas i odmorite se. Oni malo spretniji svakako neka se iskušaju u ronjenju. Pogledajte najljepše plaže na Cresu.

Slatina naturistička FKK plaža, MartinscicaJedan dio plaže ima službenu FKK oznaku. Nudistički dio je bez sadržaja, samo čarobno čisto more i prekrasna priroda. Svi sadržaji (tuševi, tržnica, toalet itd.) Mogu se naći u obližnjem kampu. Najposjećeniji dijelova plaže nalazi se bliže kampu, a daljnja područja pogodna su za one koji traže mir i tišinu. Plaža se sastoji od nekoliko prekrasnih šljunčanih i stjenovitih dijelova. Šljunčane plaže imaju lijep i blag ulaz u more. More je izuzetno čisto, pogodno za snorkeling.

U pozadini plaže nalazi se gusta šuma, a dijelovi su prikladni za uživanje u hladovini dok je veći dio izložen suncu. Pogledajte sve FKK plaže iz regije Kvarner.

Objekti u blizini: restoran Zal, restoran San Martino, Kamp Slatina, Gebetsroither am Camping Slatina

Slatina Cres fkk Nudistička naturistička martinšica

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
FKK Plaža kampa Slatina Martinščica, Cres slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala