Valun, Cres FKK Nudistička Plaža Zdovice i kamp slike

# Valun, Cres FKK Nudistička Plaža Zdovice i kamp slike

Kvarner

Valun (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Valun
14.04.2017. 12:06 dodajeIvan

Valun je slikovito ribarsko mjesto koje se nalazi u Valunskom zaljevu, ima svega par kuca, nekoliko restorana i kafića i kamp iznad plaže Zdovice koja je jednim djelom naturistička. U ljetnim mjesecima na strmim cestama ispred Valun gotovo nemoguće dobiti besplatan parking, restorani i gostionice u idiličnoj luci su obično potpuno zauzeta. Pogledajte najljepše plaže otoka Cresa.

Plaža Valun nalazi se pokraj istoimenog malenog naselja na otoku Cresu. Okružena je zelenilom krošanja, a ograđena lijepim kamenim zidom sa stražnje strane. Jedan bok plaže je prirodni, od stijena dok se drugim proteže maleni puteljak koji vodi na nju. Puteljak je osvijetljen i pogodan za lagane večernje šetnje. Plaža je malena, ali nikako nije tijesna za svoje goste. Iako popularna, ova plaža primi svoj broj gostiju, bez da se napravi gužva. More je mirno, plitko je pri obali i ugodno je toplo . Dođite na našu plažu, odmorite se i uživajte u kupanju.

Objekti u blizini: MaMaLu d.o.o., Gostionica San Marco, Konoba Tos Juna

Kamp Zdovice ValunKamp Zdovice  je mali, jednostavan i idiličan kamp koji se nalazi u slikovitom zaljevu Valun. Leži na djelomično šumovitom području, a može primiti do 220 gostiju. Plaža kampa je šljunčana i pogodna za djecu, nudeći jednostavan pristup moru. Kamp Zdovice može primiti samo šatore ne i vozila.  Kamp Valun

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Valun, Cres FKK Nudistička Plaža Zdovice i kamp slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala