Plaža Nugal Makarska, FKK Nudistička slike

# Plaža Nugal Makarska, FKK Nudistička slike

Srednja dalmacija

Makarska

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Izdvojena od svih plaža u Makarskoj, plaža Nugal ima pomalo drugačije goste. Ovo je nudistička plaža koja je kao FKK označena i na kartama, izdvojena je i skrovita od znatiželjnih pogleda, slovi kao najljepša nudistička plaža na Jadranu. Prekrasna šljunčana plaža, skrivena između litica s borovom šumom u pozadini. Plaža nudi potrebnu intimu gostima, mir i tišinu. Ovdje dođu oni kojima je gužve preko glave, osobe željne odmora i slobodnog duha. Nugal je možda i najpoznatija plaža za nudiste u Makarskoj. Izvrsna plaža oko 30 minuta od Makarske u smjeru Tučepa gdje možete prakticirati naturizam u miru. Do plaže nema puta ua automobil pa je potrebno pješačiti.  Nije pogodno za malu djecu. Pogledajte ostale FKK plaže u Hrvatskoj i sve plaže u Makarskoj.

Kako doći: Parkirajte automobil na velikom parkiralištu na najjužnijem kraju Makarske, odmah ispod napuštenog hotela Osojava. Slijedite put oko obale oko 30 minuta i uživajte u prekrasnom krajoliku sve do plaže. Put je kamenit i nezgrapan pa se preporuča bolja obuća.


  


 
 


 
 
 


 


 
 


 
 


 


 

 


 Objavu dijeli @kovlat Lip 16, 2018 u 12:12 PDTPrivatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Nugal Makarska, FKK Nudistička slike
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Mia komentira
super ,obožavam se gola kupati na plaži Nugal.....
Gost djole komentira
juce se vratili sa nugala, plaza prelijepa kao i uvijek, staza kroz sumicu dala bi se malo urediti pa bi ugodjaj bio jos bolji. no veliki problem je veliki broj "textilaca" na plazi, nikad mi nece biti jasno zasto se neko na fkk plazi kupa u kostimu? a najgori su mi onikoji dodji nekom iznajmljenom brodicom do same plaze pa se late fotoaparata! no sve u svemu i pored svega jedva cekamo kad ce mo opet na najljepsu plazu cijelog jadrana, plaza koja ima dusu
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala