Nudistička Plaža Sabunike – Nin Zaton FKK dio

# Nudistička Plaža Sabunike – Nin Zaton FKK dio

Sjeverna dalmacija

Nin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
forum
Nin
10.02.2017. 11:59 dodajeIvan

Malena plaža Sabunike nalazi se na usamljenoj lokaciji, iznad grada Nina. Do plaže možete stići automobilom ili nekim plovilo. Pješčana je plaža, dosta velika i može primiti popriličan broj gostiju. Ipak, ovdje nećete zateći velike gužve pa će uživanje biti potpuno za one koji vole malo mira i tišine. Prirodnog hlada nema u blizini. Ako dolazite na čitav dan, svakako ponesite sa sobom suncobran i zaštitnu kremu. Ako želite potpuni doživljaj, ležaljka ili dušek na napuhavanje trebaju biti sa vama. Prije nego dođete na ovu plažu opremite se sa dovoljno vode i hrane po potrebi. U blizini nemate gdje sjesti na piće ili ukusni zalogaj. Plaža Sabunike je, kako smo već spomenuli, odlična za uživanje u samoći, miru i tišini.

Nudistički FKK dio


Iako nema služenu FKK oznaku, jedan dio plaže sjeverno od Sabunika i Privlake je namijenjen nudistima koji se tu kupaju goli već desetljećima. Pogledajte kartu s oznakama FKK lokacija za Sabunike. Ako ste ljubitelj naturizma sigurno će te pronaći uživati u ovoj pješčanoj plaži u blizini Zatona, 15 kilometara udaljenoj od Zadra. Pogledajte sve Nudističke plaže u Hrvatskoj

Sabunike nudistička plaža

 

Nudistička Plaža Sabunike – Nin Zaton FKK dio
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Neno komentira
Upravo stigli na plazu. Propjesacili cijelu plazu uzduz i popreko i nigdje ni jednog nudiste. Masa ljudi je ovdje al svi su uredno obuceni i imaju cak i pse sa sobom. Cijele obitelji sa djecom. Kao da nemaju dovoljno palza gdje mogu biti obuceni nego moraju i ovo malo zauzeti. Jako smo ogorceni i iz ovih stopa odlazimo sa vira i sumnjam da cemo se ikada vise vratiti jer je sve ovo jedna velika laz

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala