FKK Nudistička plaža i kamp Polari

# FKK Nudistička plaža i kamp Polari

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Rovinj
27.03.2017. 10:26 dodajeIvan

Plaža Polari nalazi se ispred istoimenog autokampa. Kamp, pa i plaža, su jako dobro posjećeni. Ispred samog kampa nalazi se prilaz za porinuće brodica i čamaca, a malo dalje je prelijepa plaža sa šljunčanom podlogom. Plaža Polari dosta je prostrana, sa blagim padom prema moru i pogodna je za sve osobe. Na pojedinim mjestima plažu krase stijene, koje proviruju iz mora. Iza plaže je podignut maleni zidić, presvučen kamenom iza kojeg se nastavlja prorijeđena šuma sa hladom. Ovdje se najbolje osjećaju osobe kojima treba mir i tišina. Kamp nudi osnovne potrebe za turiste, a more i plaža onaj ugođaj koji tražimo tijekom ljeta. Nadamo se vašem dolasku, i lijepo provedenim trenutcima za vrijeme ljetnog odmora.

U blizini: Punta Eva Polari, Gebetsroither Unterkünfte am FKK & Textil Camping Polari, Mobile Homes Polari, Polari Camp Mobile Homes, otočić Pulari

Naturistička FKK plaža Puna Eva


U kampu se nalazi i nudistička plaža Punta Eva.

FKK Nudistička plaža i kamp Polari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala