Uvala – Plaža Čigrađa na otoku Murteru, FKK dio

# Uvala – Plaža Čigrađa na otoku Murteru, FKK dio

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Betina
24.01.2017. 10:13 dodajeIvan

Uvala – Plaža Čigrađa na otoku Murter. Svi koji vole čisto i toplo more bit će oduševljeni ovom plažom. Smještena je na južnoj strani otoka Murter i zaklonjena prirodnom uvalom. Plaža Čigrađa je jako pristupačna – do nje možete doći automobilom, a odmah uz plažu su smješteni ugostiteljski objekti koji nude osvježenja i razna ukusna jela ako ogladnite od plivanja. Manji dio plaže je šljunčani, a upotpunjuje ju mala riva posebno draga mlađim gostima. Ako želite malo privatnosti, okolne stijene nude baš to. Ipak, za kupanje među stijenama trebate biti na oprezu jer u tako čistim vodama lako je naići na morskog ježa. Plaža je odlično mjesto za uživanje i odmor, bez rekvizita koje pronalazite na drugim plažama. Ovdje će vam knjiga biti odličan saveznik u odmoru i uživanju pod suncem. Ako pak volite neke aktivnosti u vodi, sa sobom ponesite masku za ronjenje ili neke druge potrebne rekvizite, umjesto knjige.Cigradje plaža FKK Nudistički dioOva plaža nalazi se u uvali Vučigrade oko  1km od mjesta Murter na istoimenom otoku. Središnji dio zaljeva ima pješčanu plažu i mali autokamp Murtela.

Naturistička plaža se nalazi lijevo i desno od glavne plaže i stjenovita je plaža s malim šljunčanim uvalama. Sve nudističke plaže u Hrvatskoj.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala – Plaža Čigrađa na otoku Murteru, FKK dio
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala