Nudistička FKK Plaža Solaris Poreč Vabriga

# Nudistička FKK Plaža Solaris Poreč Vabriga

Istra

Vodnjan

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vodnjan
21.03.2017. 13:05 dodajeIvan

U istri se nalazi i ova predivna plaža. Jako je prostrana i dobro uređena. Pogodna je za sve osobe, posebno zbog kamenom obloženih dijelova, i lijepo uređenih šljunčanih nasipa. Plaža jednim dijelom ima stjenovitu podlogu, no i tu se neki uspješno odmore. Smještena je plaža Solaris uzduž malenog zaljeva, pa tako sa jednog kraja imate pogled skroz na drugu obalu. Ljeti ovdje dođe veliki broj gostiju, svi se dobro provedu i uživaju u zasluženom odmoru. Već sljedeće sezone rezervirajte svoje mjesto, posjetite nas i uvjerite se u ljepote naše plaže.

U blizini: Superior Mobile Homes in Camping Lanterna, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Valamar Club Tamaris 4*

Naturist Kamp Resort SolarisNa plaži se nalazi Naturist Kamp i Resort Solaris, jedan od najpoznatijih naturističkih kampova u regiji. Kamp se nalazi u mjestu Tar Vabriga, 10ak kilometara sjeverno od Poreča. Kamp se nalazi na poluotoku Lanterna, na 2,5 kilometra razvedene obale. Resort još nudi smještaj u sobama i apartmanima. Naturist Kamp Plaža Solaris slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Nudistička FKK Plaža Solaris Poreč Vabriga
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala