2020 Trajekt Ploče - Trpanj (Pelješac) vozni red i cijene Jadrolinija

# 2020 Trajekt Ploče - Trpanj (Pelješac) vozni red i cijene Jadrolinija

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Ažurirano za 2020. godinu

Na ovim stranicama u slikama ispod ovog teksta možete provjeriti vozni red i cijene karata  za relaciju trajekt Ploče - Trpanj (Pelješac) 2020. godinu za prijevoznik Jadrolinija u periodu od 01.06. - 30.09.2020 kada vozni red prelazni na ljetni red plovidbe. Sve informacije su preuzete s web stranice Jadrolinija.hr i točne su, ali vrijede samo za 2020 godinu. Molimo vas da za druge godine pogledate na web stranicama Jadrolinije službene cijene. Sve relacije su na lokalnim linijama na Jadranu, između Hrvatskih gradova i otoka.

Red plovidbe se odnosi na ljetni dio turističke sezone kada redovno voze trajekti prema svim većim otocima na Jadranu. Također donosimo i cijene za svaku od relacija ferry. Osim trajekta tu su uključene i katamaranske linije koje povezuju  Pulu, Susak, Mali Lošinj,Unije, Ilovik, Silbu i Zadar. 

Na poluotoku Pelješcu se nalaze neke od najlijepših plaža u Hrvatskoj, posebno u mjestu Žuljana gdje su plaže Vučine, Žuljana, Grdni Do i Kremena. U mjestu Trpanj se nalazi također prekrasna plaža Divna, Duba i uvala Prapratna. Smještaj direktno od vlasnika apartmana pretražite na stranici Apartmani Pelješac

Brod Ploče - Trpanj (Pelješac) plovidbeni red i cijene


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
2020 Trajekt Ploče - Trpanj (Pelješac) vozni red i cijene Jadrolinija
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala