Trajekt Istra - Cres Jadrolinija 2018 cijene i vozni red Brestova - Porozina (Cres)

# Trajekt Istra - Cres Jadrolinija 2018 cijene i vozni red Brestova - Porozina (Cres)

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na ovim stranicama u slikama ispod ovog teksta možete provjeriti vozni red i cijene za relaciju karata trajekt za Brestova - Porozina (Cres), od Istre do otoka Cresa 2018. godinu za prijevoznik Jadrolinija u periodu od 01.06. - 30.09.2018 kada vozni red prelazni na ljetni red plovidbe. Sve informacije su preuzete s web stranice Jadrolinija.hr i točne su, ali vrijede samo za 2018 godinu. Molimo vas da za druge godine pogledate na web stranicama Jadrolinije službene cijene. Sve relacije su na lokalnim linijama na Jadranu, između Hrvatskih gradova i otoka. Red plovidbe se odnosi na ljetni dio turističke sezone kada redovno voze trajekti prema svim većim otocima na Jadranu. Također donosimo i cijene za svaku od relacija ferry. Osim trajekta tu su uključene i katamaranske linije koje povezuju  Pulu, Susak, Mali Lošinj,Unije, Ilovik, Silbu i Zadar. Brestova je naselje na istočnoj obali Istarskog poluotoka i poveznica je Istarskog poluotoka sa otokom Cresom. Putovanje u jednom smjeru traje 20 minuta 

Istra Cres plovidbeni red i cijeneTrajekt Istra - Cres Jadrolinija 2018 cijene i vozni red Brestova - Porozina (Cres)
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala