Krk Valbiska - Cres Merag Jadrolinija 2018 trajekt cijene i vozni red

# Krk Valbiska - Cres Merag Jadrolinija 2018 trajekt cijene i vozni red

Kvarner

Krk (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na ovim stranicama u slikama ispod ovog teksta možete provjeriti vozni red i cijene za relaciju karata trajekt za Krk Valbiska - Cres Merag 2018. godinu za prijevoznik Jadrolinija u periodu od 01.06. - 30.09.2018 kada vozni red prelazni na ljetni red plovidbe. Sve informacije su preuzete s web stranice Jadrolinija.hr i točne su, ali vrijede samo za 2018 godinu. Molimo vas da za druge godine pogledate na web stranicama Jadrolinije službene cijene. Sve relacije su na lokalnim linijama na Jadranu, između Hrvatskih gradova i otoka. Red plovidbe se odnosi na ljetni dio turističke sezone kada redovno voze trajekti prema svim većim otocima na Jadranu. Također donosimo i cijene za svaku od relacija ferry. Osim trajekta tu su uključene i katamaranske linije koje povezuju  Pulu, Susak, Mali Lošinj,Unije, Ilovik, Silbu i Zadar. Merag Cres je trajektna luka u naselje na otoku Cresu koje pripada gradu Cresu. Prema posljednjem popisu stanovnika broji svega 3 stanovnika. Put do Valbiska (Krk) traje oko 25 minuta vožnje. 

Cres Krk plovidbeni red i cijeneKrk Valbiska - Cres Merag Jadrolinija 2018 trajekt cijene i vozni red
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala